AXA Bank-Thys Jan

Contactgegevens AXA Bank-Thys Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA Bank-Thys Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA Bank-Thys Jan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Munsterbilzenstraat 34; 3740; Bilzen (Munsterbilzen), België

Telefoon (phone): 089 41 18 70; 089 41 51 70 (+32-089 41 18 70; 089 41 51 70) 089 41 18 70; 089 41 51 70 (+32-089 41 18 70; 089 41 51 70)

Fax (fax): 089 50 14 94 (+32-089 50 14 94) 089 50 14 94 (+32-089 50 14 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA Bank-Thys Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA Bank-Thys Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA Bank-Thys Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA Bank-Thys Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA Bank-Thys Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA Bank-Thys Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA Bank-Thys Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA Bank-Thys Jan
Products information AXA Bank-Thys Jan

BTW identificatienummer (tax): BE07591796875
Ondernemingsnummer: 7979339599
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Banks

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA Bank-Thys Jan
(Get full report from official database of BE for AXA Bank-Thys Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA Bank-Thys Jan
Addition kinds of activities for AXA Bank-Thys Jan

721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
23990101. Emblemen, badges en insignes: van aangekochte materialen | Emblems, badges, and insignia: from purchased materials
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
50829907. Power shovels | Power shovels
51530100. Grains | Grains
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij AXA Bank-Thys Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA Bank-Thys Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA Bank-Thys Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA Bank-Thys Jan. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van AXA Bank-Thys Jan in sociale netwerken
Look for responds of AXA Bank-Thys Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA Bank-Thys Jan. Laat een reactie achter voor AXA Bank-Thys Jan. AXA Bank-Thys Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA Bank-Thys Jan. Leave a respond for AXA Bank-Thys Jan. AXA Bank-Thys Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA Bank-Thys Jan op de google maps. Adres en contacten AXA Bank-Thys Jan
Location of AXA Bank-Thys Jan on the google maps. Address and contacts of AXA Bank-Thys Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA Bank-Thys Jan AXA Bank-Thys Jan: BODE VAN SCHOTEN | Lehoucq F | TROU MAULIN | VRIJE BASISSCHOOL | Oliekop

Other related companies as AXA Bank-Thys Jan: BODE VAN SCHOTEN | Lehoucq F | TROU MAULIN | VRIJE BASISSCHOOL | Oliekop

AXA Bank-Thys Jan is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXA Bank-Thys Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07591796875. Het bedrijf AXA Bank-Thys Jan bevindt zich op het adres: Munsterbilzenstraat 34; 3740; Bilzen (Munsterbilzen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van AXA Bank-Thys Jan is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA Bank-Thys Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA Bank-Thys Jan, openstaande posities, locatie van AXA Bank-Thys Jan op de kaart.

AXA Bank-Thys Jan is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXA Bank-Thys Jan, company assigned to the tax number BE07591796875. The company AXA Bank-Thys Jan is located at the address: Munsterbilzenstraat 34; 3740; Bilzen (Munsterbilzen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Banks.
The main activity of AXA Bank-Thys Jan is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA Bank-Thys Jan is not available. You also can look at reviews of AXA Bank-Thys Jan, open positions, location of AXA Bank-Thys Jan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA Bank-Thys Jan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA Bank-Thys Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA Bank-Thys Jan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA Bank-Thys Jan, employees, financial statistics.