Anthonis Verzekeringen NV

Contactgegevens Anthonis Verzekeringen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anthonis Verzekeringen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anthonis Verzekeringen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gallifortlei 2; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 326 02 22 (+32-03 326 02 22) 03 326 02 22 (+32-03 326 02 22)

Fax (fax): 03 326 10 48 (+32-03 326 10 48) 03 326 10 48 (+32-03 326 10 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anthonis Verzekeringen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anthonis Verzekeringen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anthonis Verzekeringen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anthonis Verzekeringen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anthonis Verzekeringen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anthonis Verzekeringen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anthonis Verzekeringen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anthonis Verzekeringen NV
Products information Anthonis Verzekeringen NV

BTW identificatienummer (tax): BE07285278320
Ondernemingsnummer: 4864715576
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Insurances - Companies & representatives

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anthonis Verzekeringen NV
(Get full report from official database of BE for Anthonis Verzekeringen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anthonis Verzekeringen NV
Addition kinds of activities for Anthonis Verzekeringen NV

021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
15319903. Speculatieve bouwer, meerdere woningen | Speculative builder, multi-family dwellings
25110703. Porch meubels en schommels: hout | Porch furniture and swings: wood

Werken bij Anthonis Verzekeringen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anthonis Verzekeringen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anthonis Verzekeringen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anthonis Verzekeringen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van Anthonis Verzekeringen NV in sociale netwerken
Look for responds of Anthonis Verzekeringen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anthonis Verzekeringen NV. Laat een reactie achter voor Anthonis Verzekeringen NV. Anthonis Verzekeringen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anthonis Verzekeringen NV. Leave a respond for Anthonis Verzekeringen NV. Anthonis Verzekeringen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anthonis Verzekeringen NV op de google maps. Adres en contacten Anthonis Verzekeringen NV
Location of Anthonis Verzekeringen NV on the google maps. Address and contacts of Anthonis Verzekeringen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Anthonis Verzekeringen NV Anthonis Verzekeringen NV: Vandeplas (Huis) | Résidence Léopold II | Elsje Delicatessen | FRANS BUTS-VAN HELSHOECHT | Herhof Umwelttechnik

Other related companies as Anthonis Verzekeringen NV: Vandeplas (Huis) | Résidence Léopold II | Elsje Delicatessen | FRANS BUTS-VAN HELSHOECHT | Herhof Umwelttechnik

Anthonis Verzekeringen NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anthonis Verzekeringen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07285278320. Het bedrijf Anthonis Verzekeringen NV bevindt zich op het adres: Gallifortlei 2; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Insurances - Companies & representatives.
De hoofdactiviteit van Anthonis Verzekeringen NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anthonis Verzekeringen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anthonis Verzekeringen NV, openstaande posities, locatie van Anthonis Verzekeringen NV op de kaart.

Anthonis Verzekeringen NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anthonis Verzekeringen NV, company assigned to the tax number BE07285278320. The company Anthonis Verzekeringen NV is located at the address: Gallifortlei 2; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Insurances - Companies & representatives.
The main activity of Anthonis Verzekeringen NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Anthonis Verzekeringen NV is not available. You also can look at reviews of Anthonis Verzekeringen NV, open positions, location of Anthonis Verzekeringen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anthonis Verzekeringen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anthonis Verzekeringen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anthonis Verzekeringen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anthonis Verzekeringen NV, employees, financial statistics.