ANDRE & PONCELET SPRL

Contactgegevens ANDRE & PONCELET SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE & PONCELET SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE & PONCELET SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Petite Gesves 14; 5340; Gesves, België

Telefoon (phone): 083 67 74 61 (+32-083 67 74 61) 083 67 74 61 (+32-083 67 74 61)

Fax (fax): 083 67 83 91 (+32-083 67 83 91) 083 67 83 91 (+32-083 67 83 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE & PONCELET SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE & PONCELET SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE & PONCELET SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE & PONCELET SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE & PONCELET SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE & PONCELET SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE & PONCELET SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE & PONCELET SPRL
Products information ANDRE & PONCELET SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01829467773
Ondernemingsnummer: 2265350341
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Mortgages & loans; Real estate

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE & PONCELET SPRL
(Get full report from official database of BE for ANDRE & PONCELET SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE & PONCELET SPRL
Addition kinds of activities for ANDRE & PONCELET SPRL

122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
899904. Liedschriften | Song writings
10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
10610200. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
50830203. Lawn machines en uitrusting | Lawn machinery and equipment
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij ANDRE & PONCELET SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE & PONCELET SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE & PONCELET SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE & PONCELET SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van ANDRE & PONCELET SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE & PONCELET SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE & PONCELET SPRL. Laat een reactie achter voor ANDRE & PONCELET SPRL. ANDRE & PONCELET SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE & PONCELET SPRL. Leave a respond for ANDRE & PONCELET SPRL. ANDRE & PONCELET SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE & PONCELET SPRL op de google maps. Adres en contacten ANDRE & PONCELET SPRL
Location of ANDRE & PONCELET SPRL on the google maps. Address and contacts of ANDRE & PONCELET SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE & PONCELET SPRL ANDRE & PONCELET SPRL: JACOPS J M NV | Servranckx | Daneels SPRL | LE COUPE-CHOUX | OPTIEK ZWIJSEN-ROOTHANS

Other related companies as ANDRE & PONCELET SPRL: JACOPS J M NV | Servranckx | Daneels SPRL | LE COUPE-CHOUX | OPTIEK ZWIJSEN-ROOTHANS

ANDRE & PONCELET SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE & PONCELET SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01829467773. Het bedrijf ANDRE & PONCELET SPRL bevindt zich op het adres: Petite Gesves 14; 5340; Gesves. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 254,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Mortgages & loans; Real estate.
De hoofdactiviteit van ANDRE & PONCELET SPRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE & PONCELET SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE & PONCELET SPRL, openstaande posities, locatie van ANDRE & PONCELET SPRL op de kaart.

ANDRE & PONCELET SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE & PONCELET SPRL, company assigned to the tax number BE01829467773. The company ANDRE & PONCELET SPRL is located at the address: Petite Gesves 14; 5340; Gesves. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 254,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Mortgages & loans; Real estate.
The main activity of ANDRE & PONCELET SPRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE & PONCELET SPRL is not available. You also can look at reviews of ANDRE & PONCELET SPRL, open positions, location of ANDRE & PONCELET SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE & PONCELET SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE & PONCELET SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE & PONCELET SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE & PONCELET SPRL, employees, financial statistics.