ADVIESBUREEL ACTIVA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ADVIESBUREEL ACTIVA
Private companiesMotion Pictures • ADVIESBUREEL ACTIVA

Contactgegevens ADVIESBUREEL ACTIVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIESBUREEL ACTIVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIESBUREEL ACTIVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paul Parmentierlaan 205; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 60 32 18 (+32-050 60 32 18) 050 60 32 18 (+32-050 60 32 18)

Fax (fax): 050 61 04 77 (+32-050 61 04 77) 050 61 04 77 (+32-050 61 04 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIESBUREEL ACTIVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIESBUREEL ACTIVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIESBUREEL ACTIVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIESBUREEL ACTIVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIESBUREEL ACTIVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIESBUREEL ACTIVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIESBUREEL ACTIVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIESBUREEL ACTIVA
Products information ADVIESBUREEL ACTIVA

BTW identificatienummer (tax): BE05501098632
Ondernemingsnummer: 2412567138
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ADVIESBUREEL ACTIVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIESBUREEL ACTIVA
(Get full report from official database of BE for ADVIESBUREEL ACTIVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIESBUREEL ACTIVA
Addition kinds of activities for ADVIESBUREEL ACTIVA

28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
32950108. Steatiet, gemalen of anderszins behandeld | Steatite, ground or otherwise treated
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
35990100. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
47290000. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
73360201. Filmstrip en dia-producent | Film strip and slide producer
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij ADVIESBUREEL ACTIVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIESBUREEL ACTIVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIESBUREEL ACTIVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIESBUREEL ACTIVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van ADVIESBUREEL ACTIVA in sociale netwerken
Look for responds of ADVIESBUREEL ACTIVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIESBUREEL ACTIVA. Laat een reactie achter voor ADVIESBUREEL ACTIVA. ADVIESBUREEL ACTIVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIESBUREEL ACTIVA. Leave a respond for ADVIESBUREEL ACTIVA. ADVIESBUREEL ACTIVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIESBUREEL ACTIVA op de google maps. Adres en contacten ADVIESBUREEL ACTIVA
Location of ADVIESBUREEL ACTIVA on the google maps. Address and contacts of ADVIESBUREEL ACTIVA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIESBUREEL ACTIVA ADVIESBUREEL ACTIVA: FA. DE BAERDEMAEKER | H. BAUDART | Masy J | LUC HEYLEN | ESI Informatique

Other related companies as ADVIESBUREEL ACTIVA: FA. DE BAERDEMAEKER | H. BAUDART | Masy J | LUC HEYLEN | ESI Informatique

ADVIESBUREEL ACTIVA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIESBUREEL ACTIVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05501098632. Het bedrijf ADVIESBUREEL ACTIVA bevindt zich op het adres: Paul Parmentierlaan 205; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in ADVIESBUREEL ACTIVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIESBUREEL ACTIVA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIESBUREEL ACTIVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIESBUREEL ACTIVA, openstaande posities, locatie van ADVIESBUREEL ACTIVA op de kaart.

ADVIESBUREEL ACTIVA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIESBUREEL ACTIVA, company assigned to the tax number BE05501098632. The company ADVIESBUREEL ACTIVA is located at the address: Paul Parmentierlaan 205; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in ADVIESBUREEL ACTIVA were not found.
The main activity of ADVIESBUREEL ACTIVA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIESBUREEL ACTIVA is not available. You also can look at reviews of ADVIESBUREEL ACTIVA, open positions, location of ADVIESBUREEL ACTIVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIESBUREEL ACTIVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIESBUREEL ACTIVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIESBUREEL ACTIVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIESBUREEL ACTIVA, employees, financial statistics.