Activer KBC Verzekeringen BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Activer KBC Verzekeringen BVBA
Private companiesAgricultural Services • Activer KBC Verzekeringen BVBA

Contactgegevens Activer KBC Verzekeringen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Activer KBC Verzekeringen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Activer KBC Verzekeringen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersesteenweg 166; 3723; Kortessem (Guigoven), België

Telefoon (phone): 011 37 56 29 (+32-011 37 56 29) 011 37 56 29 (+32-011 37 56 29)

Fax (fax): 011 37 50 68 (+32-011 37 50 68) 011 37 50 68 (+32-011 37 50 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Activer KBC Verzekeringen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Activer KBC Verzekeringen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Activer KBC Verzekeringen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Activer KBC Verzekeringen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Activer KBC Verzekeringen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Activer KBC Verzekeringen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Activer KBC Verzekeringen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Activer KBC Verzekeringen BVBA
Products information Activer KBC Verzekeringen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04457397460
Ondernemingsnummer: 8936248779
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Activer KBC Verzekeringen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Activer KBC Verzekeringen BVBA
(Get full report from official database of BE for Activer KBC Verzekeringen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Activer KBC Verzekeringen BVBA
Addition kinds of activities for Activer KBC Verzekeringen BVBA

239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
359600. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
26110300. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block

Werken bij Activer KBC Verzekeringen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Activer KBC Verzekeringen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Activer KBC Verzekeringen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Activer KBC Verzekeringen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Activer KBC Verzekeringen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Activer KBC Verzekeringen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Activer KBC Verzekeringen BVBA. Laat een reactie achter voor Activer KBC Verzekeringen BVBA. Activer KBC Verzekeringen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Activer KBC Verzekeringen BVBA. Leave a respond for Activer KBC Verzekeringen BVBA. Activer KBC Verzekeringen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Activer KBC Verzekeringen BVBA op de google maps. Adres en contacten Activer KBC Verzekeringen BVBA
Location of Activer KBC Verzekeringen BVBA on the google maps. Address and contacts of Activer KBC Verzekeringen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Activer KBC Verzekeringen BVBA Activer KBC Verzekeringen BVBA: TAVERNE OASE | JOSEPH DEVOS | Pholien S | Faveers Guy | Stevens M

Other related companies as Activer KBC Verzekeringen BVBA: TAVERNE OASE | JOSEPH DEVOS | Pholien S | Faveers Guy | Stevens M

Activer KBC Verzekeringen BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Activer KBC Verzekeringen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04457397460. Het bedrijf Activer KBC Verzekeringen BVBA bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 166; 3723; Kortessem (Guigoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Activer KBC Verzekeringen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Activer KBC Verzekeringen BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Activer KBC Verzekeringen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Activer KBC Verzekeringen BVBA, openstaande posities, locatie van Activer KBC Verzekeringen BVBA op de kaart.

Activer KBC Verzekeringen BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Activer KBC Verzekeringen BVBA, company assigned to the tax number BE04457397460. The company Activer KBC Verzekeringen BVBA is located at the address: Tongersesteenweg 166; 3723; Kortessem (Guigoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Activer KBC Verzekeringen BVBA were not found.
The main activity of Activer KBC Verzekeringen BVBA is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Activer KBC Verzekeringen BVBA is not available. You also can look at reviews of Activer KBC Verzekeringen BVBA, open positions, location of Activer KBC Verzekeringen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Activer KBC Verzekeringen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Activer KBC Verzekeringen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Activer KBC Verzekeringen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Activer KBC Verzekeringen BVBA, employees, financial statistics.