AC CONSULTING SA

Contactgegevens AC CONSULTING SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC CONSULTING SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC CONSULTING SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ferrer 94; 7080; Frameries, België

Telefoon (phone): 065 51 04 84; 065 51 04 85; 0475 41 36 85 (+32-065 51 04 84; 065 51 04 85; 0475 41 36 85) 065 51 04 84; 065 51 04 85; 0475 41 36 85 (+32-065 51 04 84; 065 51 04 85; 0475 41 36 85)

Fax (fax): 065 51 04 86 (+32-065 51 04 86) 065 51 04 86 (+32-065 51 04 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC CONSULTING SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC CONSULTING SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC CONSULTING SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC CONSULTING SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC CONSULTING SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC CONSULTING SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC CONSULTING SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC CONSULTING SA
Products information AC CONSULTING SA

BTW identificatienummer (tax): BE04111053466
Ondernemingsnummer: 8900817871
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in AC CONSULTING SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC CONSULTING SA
(Get full report from official database of BE for AC CONSULTING SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC CONSULTING SA
Addition kinds of activities for AC CONSULTING SA

525100. Hardwarewinkels | Hardware stores
829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
37699902. Bellows assemblies, raketten: metaal | Bellows assemblies, missiles: metal
38619902. Bewerkingsapparatuur, film: kijkers, splicers, enz. | Editing equipment, motion picture: viewers, splicers, etc.
50630201. Dozen en fittingen, elektrisch | Boxes and fittings, electrical
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij AC CONSULTING SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC CONSULTING SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC CONSULTING SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC CONSULTING SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

Zoek naar antwoorden van AC CONSULTING SA in sociale netwerken
Look for responds of AC CONSULTING SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC CONSULTING SA. Laat een reactie achter voor AC CONSULTING SA. AC CONSULTING SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC CONSULTING SA. Leave a respond for AC CONSULTING SA. AC CONSULTING SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC CONSULTING SA op de google maps. Adres en contacten AC CONSULTING SA
Location of AC CONSULTING SA on the google maps. Address and contacts of AC CONSULTING SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AC CONSULTING SA AC CONSULTING SA: CHIFFONS PASSION | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | G. PANIS | PHILIPPE MAC?

Other related companies as AC CONSULTING SA: CHIFFONS PASSION | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | G. PANIS | PHILIPPE MAC?

AC CONSULTING SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC CONSULTING SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04111053466. Het bedrijf AC CONSULTING SA bevindt zich op het adres: Rue Ferrer 94; 7080; Frameries. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in AC CONSULTING SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC CONSULTING SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC CONSULTING SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC CONSULTING SA, openstaande posities, locatie van AC CONSULTING SA op de kaart.

AC CONSULTING SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC CONSULTING SA, company assigned to the tax number BE04111053466. The company AC CONSULTING SA is located at the address: Rue Ferrer 94; 7080; Frameries. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in AC CONSULTING SA were not found.
The main activity of AC CONSULTING SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AC CONSULTING SA is not available. You also can look at reviews of AC CONSULTING SA, open positions, location of AC CONSULTING SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC CONSULTING SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC CONSULTING SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC CONSULTING SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC CONSULTING SA, employees, financial statistics.