ABRAHAM-COLARD SPRL

Contactgegevens ABRAHAM-COLARD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABRAHAM-COLARD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABRAHAM-COLARD SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Verte 44; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse, België

Telefoon (phone): 04 259 56 11 (+32-04 259 56 11) 04 259 56 11 (+32-04 259 56 11)

Fax (fax): 04 259 68 85 (+32-04 259 68 85) 04 259 68 85 (+32-04 259 68 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABRAHAM-COLARD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABRAHAM-COLARD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABRAHAM-COLARD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABRAHAM-COLARD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABRAHAM-COLARD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABRAHAM-COLARD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABRAHAM-COLARD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABRAHAM-COLARD SPRL
Products information ABRAHAM-COLARD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09188385009
Ondernemingsnummer: 9976928710
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ABRAHAM-COLARD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABRAHAM-COLARD SPRL
(Get full report from official database of BE for ABRAHAM-COLARD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABRAHAM-COLARD SPRL
Addition kinds of activities for ABRAHAM-COLARD SPRL

282299. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
399901. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
503299. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
29110405. Paraffine | Paraffin wax
32910503. Schuurkorrels | Corundum abrasives
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
50490100. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives

Werken bij ABRAHAM-COLARD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABRAHAM-COLARD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABRAHAM-COLARD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABRAHAM-COLARD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van ABRAHAM-COLARD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ABRAHAM-COLARD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABRAHAM-COLARD SPRL. Laat een reactie achter voor ABRAHAM-COLARD SPRL. ABRAHAM-COLARD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABRAHAM-COLARD SPRL. Leave a respond for ABRAHAM-COLARD SPRL. ABRAHAM-COLARD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABRAHAM-COLARD SPRL op de google maps. Adres en contacten ABRAHAM-COLARD SPRL
Location of ABRAHAM-COLARD SPRL on the google maps. Address and contacts of ABRAHAM-COLARD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ABRAHAM-COLARD SPRL ABRAHAM-COLARD SPRL: ROELS RUDIGER | ORTMANS ERWIN | HAINAUT GARDEN | Marketing Reflex SC | UYTTENDAELE

Other related companies as ABRAHAM-COLARD SPRL: ROELS RUDIGER | ORTMANS ERWIN | HAINAUT GARDEN | Marketing Reflex SC | UYTTENDAELE

ABRAHAM-COLARD SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABRAHAM-COLARD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09188385009. Het bedrijf ABRAHAM-COLARD SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée Verte 44; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in ABRAHAM-COLARD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABRAHAM-COLARD SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABRAHAM-COLARD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABRAHAM-COLARD SPRL, openstaande posities, locatie van ABRAHAM-COLARD SPRL op de kaart.

ABRAHAM-COLARD SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABRAHAM-COLARD SPRL, company assigned to the tax number BE09188385009. The company ABRAHAM-COLARD SPRL is located at the address: Chaussée Verte 44; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in ABRAHAM-COLARD SPRL were not found.
The main activity of ABRAHAM-COLARD SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABRAHAM-COLARD SPRL is not available. You also can look at reviews of ABRAHAM-COLARD SPRL, open positions, location of ABRAHAM-COLARD SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABRAHAM-COLARD SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABRAHAM-COLARD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABRAHAM-COLARD SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABRAHAM-COLARD SPRL, employees, financial statistics.