A.D.F.-Lete-Lecomte

Particuliere bedrijvencommunicatie • A.D.F.-Lete-Lecomte
Private companiesCommunications • A.D.F.-Lete-Lecomte

Contactgegevens A.D.F.-Lete-Lecomte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.F.-Lete-Lecomte: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.F.-Lete-Lecomte

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Fénélon 35; 7340; Colfontaine (P?turages), België

Telefoon (phone): 065 66 55 12 (+32-065 66 55 12) 065 66 55 12 (+32-065 66 55 12)

Fax (fax): +32 (86) 130-29-52 +32 (86) 130-29-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.F.-Lete-Lecomte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.F.-Lete-Lecomte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.F.-Lete-Lecomte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.F.-Lete-Lecomte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.F.-Lete-Lecomte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.F.-Lete-Lecomte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.F.-Lete-Lecomte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.F.-Lete-Lecomte
Products information A.D.F.-Lete-Lecomte

BTW identificatienummer (tax): BE03917694091
Ondernemingsnummer: 2871520996
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in A.D.F.-Lete-Lecomte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.F.-Lete-Lecomte
(Get full report from official database of BE for A.D.F.-Lete-Lecomte)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.F.-Lete-Lecomte
Addition kinds of activities for A.D.F.-Lete-Lecomte

0279. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
35590400. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
58129905. Commissary restaurant | Commissary restaurant

Werken bij A.D.F.-Lete-Lecomte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.F.-Lete-Lecomte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.F.-Lete-Lecomte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.F.-Lete-Lecomte. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van A.D.F.-Lete-Lecomte in sociale netwerken
Look for responds of A.D.F.-Lete-Lecomte in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.F.-Lete-Lecomte. Laat een reactie achter voor A.D.F.-Lete-Lecomte. A.D.F.-Lete-Lecomte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.F.-Lete-Lecomte. Leave a respond for A.D.F.-Lete-Lecomte. A.D.F.-Lete-Lecomte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.F.-Lete-Lecomte op de google maps. Adres en contacten A.D.F.-Lete-Lecomte
Location of A.D.F.-Lete-Lecomte on the google maps. Address and contacts of A.D.F.-Lete-Lecomte

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.F.-Lete-Lecomte A.D.F.-Lete-Lecomte: NPC | L. WILMUS | POURCELET | LUDWIG KRINGELS | COIFFURE PIAGNERELLI

Other related companies as A.D.F.-Lete-Lecomte: NPC | L. WILMUS | POURCELET | LUDWIG KRINGELS | COIFFURE PIAGNERELLI

A.D.F.-Lete-Lecomte is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.F.-Lete-Lecomte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917694091. Het bedrijf A.D.F.-Lete-Lecomte bevindt zich op het adres: Avenue Fénélon 35; 7340; Colfontaine (P?turages). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in A.D.F.-Lete-Lecomte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.F.-Lete-Lecomte is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.F.-Lete-Lecomte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.F.-Lete-Lecomte, openstaande posities, locatie van A.D.F.-Lete-Lecomte op de kaart.

A.D.F.-Lete-Lecomte is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D.F.-Lete-Lecomte, company assigned to the tax number BE03917694091. The company A.D.F.-Lete-Lecomte is located at the address: Avenue Fénélon 35; 7340; Colfontaine (P?turages). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in A.D.F.-Lete-Lecomte were not found.
The main activity of A.D.F.-Lete-Lecomte is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.F.-Lete-Lecomte is not available. You also can look at reviews of A.D.F.-Lete-Lecomte, open positions, location of A.D.F.-Lete-Lecomte on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.F.-Lete-Lecomte, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.F.-Lete-Lecomte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.F.-Lete-Lecomte, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.F.-Lete-Lecomte, employees, financial statistics.