CO-TERRE scrl

Contactgegevens CO-TERRE scrl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CO-TERRE scrl: address, phone, fax, email, website, opening hours

CO-TERRE scrl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4ème Avenue 45; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 240 58 74 (+32-04 240 58 74) 04 240 58 74 (+32-04 240 58 74)

Fax (fax): 04 240 58 75 (+32-04 240 58 75) 04 240 58 75 (+32-04 240 58 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CO-TERRE scrl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CO-TERRE scrl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CO-TERRE scrl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CO-TERRE scrl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CO-TERRE scrl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CO-TERRE scrl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CO-TERRE scrl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CO-TERRE scrl
Products information CO-TERRE scrl

BTW identificatienummer (tax): BE01681427001
Ondernemingsnummer: 9180419921
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 199,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CO-TERRE scrl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insulation works Thermical and acoustical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CO-TERRE scrl
(Get full report from official database of BE for CO-TERRE scrl)

Aanvulling soorten activiteiten voor CO-TERRE scrl
Addition kinds of activities for CO-TERRE scrl

281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
38420305. Sokken, stomp | Socks, stump
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
47240000. Reisbureaus | Travel agencies
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec
78220302. Distributie, voor televisie: film | Distribution, for television: motion picture
94410100. Inkomen onderhoudsprogramma's | Income maintenance programs

Werken bij CO-TERRE scrl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CO-TERRE scrl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CO-TERRE scrl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CO-TERRE scrl. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

Zoek naar antwoorden van CO-TERRE scrl in sociale netwerken
Look for responds of CO-TERRE scrl in social networks

Lees alle opmerkingen voor CO-TERRE scrl. Laat een reactie achter voor CO-TERRE scrl. CO-TERRE scrl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CO-TERRE scrl. Leave a respond for CO-TERRE scrl. CO-TERRE scrl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CO-TERRE scrl op de google maps. Adres en contacten CO-TERRE scrl
Location of CO-TERRE scrl on the google maps. Address and contacts of CO-TERRE scrl

Andere gerelateerde bedrijven als come CO-TERRE scrl CO-TERRE scrl: COIFFURE SONJA | SANGLIER EMILE | DEBAKKER-DERYCKE | Neirynck W | GILLES FLAS

Other related companies as CO-TERRE scrl: COIFFURE SONJA | SANGLIER EMILE | DEBAKKER-DERYCKE | Neirynck W | GILLES FLAS

CO-TERRE scrl is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CO-TERRE scrl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01681427001. Het bedrijf CO-TERRE scrl bevindt zich op het adres: 4ème Avenue 45; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 199,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insulation works Thermical and acoustical. Producten gemaakt in CO-TERRE scrl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CO-TERRE scrl is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CO-TERRE scrl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CO-TERRE scrl, openstaande posities, locatie van CO-TERRE scrl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CO-TERRE scrl is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CO-TERRE scrl, company assigned to the tax number BE01681427001. The company CO-TERRE scrl is located at the address: 4ème Avenue 45; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 199,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insulation works Thermical and acoustical. Products created in CO-TERRE scrl were not found.
The main activity of CO-TERRE scrl is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CO-TERRE scrl is not available. You also can look at reviews of CO-TERRE scrl, open positions, location of CO-TERRE scrl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CO-TERRE scrl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CO-TERRE scrl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CO-TERRE scrl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CO-TERRE scrl, employees, financial statistics.