ACOUSTIC EQUIPMENT

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ACOUSTIC EQUIPMENT
Private companiesMotion Pictures • ACOUSTIC EQUIPMENT

Contactgegevens ACOUSTIC EQUIPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOUSTIC EQUIPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOUSTIC EQUIPMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Momalle 22; 4351; Remicourt (Hodeige), België

Telefoon (phone): 019 54 46 64 (+32-019 54 46 64) 019 54 46 64 (+32-019 54 46 64)

Fax (fax): 019 54 46 64 (+32-019 54 46 64) 019 54 46 64 (+32-019 54 46 64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOUSTIC EQUIPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOUSTIC EQUIPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOUSTIC EQUIPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOUSTIC EQUIPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOUSTIC EQUIPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOUSTIC EQUIPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOUSTIC EQUIPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOUSTIC EQUIPMENT
Products information ACOUSTIC EQUIPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE09288085937
Ondernemingsnummer: 6054534912
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Sound Damping; Acoustic consultants; Insulation materials (Acoustical)

Product categorie (product category): Insulation works Thermical and acoustical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOUSTIC EQUIPMENT
(Get full report from official database of BE for ACOUSTIC EQUIPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOUSTIC EQUIPMENT
Addition kinds of activities for ACOUSTIC EQUIPMENT

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
01739901. Amandelbos | Almond grove
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
28190500. aluinen | Alums
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
36779902. Spoelwikkelingen, elektronisch | Coil windings, electronic
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction

Werken bij ACOUSTIC EQUIPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOUSTIC EQUIPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOUSTIC EQUIPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOUSTIC EQUIPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van ACOUSTIC EQUIPMENT in sociale netwerken
Look for responds of ACOUSTIC EQUIPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOUSTIC EQUIPMENT. Laat een reactie achter voor ACOUSTIC EQUIPMENT. ACOUSTIC EQUIPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOUSTIC EQUIPMENT. Leave a respond for ACOUSTIC EQUIPMENT. ACOUSTIC EQUIPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOUSTIC EQUIPMENT op de google maps. Adres en contacten ACOUSTIC EQUIPMENT
Location of ACOUSTIC EQUIPMENT on the google maps. Address and contacts of ACOUSTIC EQUIPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOUSTIC EQUIPMENT ACOUSTIC EQUIPMENT: Wallo | ALEXA PETERS | Backaert L | Vercammen P | RENIER LOCOCQ ET Fils

Other related companies as ACOUSTIC EQUIPMENT: Wallo | ALEXA PETERS | Backaert L | Vercammen P | RENIER LOCOCQ ET Fils

ACOUSTIC EQUIPMENT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOUSTIC EQUIPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09288085937. Het bedrijf ACOUSTIC EQUIPMENT bevindt zich op het adres: Rue de Momalle 22; 4351; Remicourt (Hodeige). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insulation works Thermical and acoustical. Lijst met producten zijn Sound Damping; Acoustic consultants; Insulation materials (Acoustical).
De hoofdactiviteit van ACOUSTIC EQUIPMENT is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOUSTIC EQUIPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOUSTIC EQUIPMENT, openstaande posities, locatie van ACOUSTIC EQUIPMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACOUSTIC EQUIPMENT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACOUSTIC EQUIPMENT, company assigned to the tax number BE09288085937. The company ACOUSTIC EQUIPMENT is located at the address: Rue de Momalle 22; 4351; Remicourt (Hodeige). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insulation works Thermical and acoustical. List of products are Sound Damping; Acoustic consultants; Insulation materials (Acoustical).
The main activity of ACOUSTIC EQUIPMENT is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOUSTIC EQUIPMENT is not available. You also can look at reviews of ACOUSTIC EQUIPMENT, open positions, location of ACOUSTIC EQUIPMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOUSTIC EQUIPMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOUSTIC EQUIPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOUSTIC EQUIPMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOUSTIC EQUIPMENT, employees, financial statistics.