Isofaq NV

Contactgegevens Isofaq NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Isofaq NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Isofaq NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leo Bekaertlaan 4; 8870; Izegem (Kachtem), België

Telefoon (phone): 051 31 01 92 (+32-051 31 01 92) 051 31 01 92 (+32-051 31 01 92)

Fax (fax): 051 31 20 44 (+32-051 31 20 44) 051 31 20 44 (+32-051 31 20 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Isofaq NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Isofaq NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Isofaq NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Isofaq NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Isofaq NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Isofaq NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Isofaq NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Isofaq NV
Products information Isofaq NV

BTW identificatienummer (tax): BE06440704345
Ondernemingsnummer: 4992431640
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Pipes - Plastic

Product categorie (product category): Insulation materials Thermical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Isofaq NV
(Get full report from official database of BE for Isofaq NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Isofaq NV
Addition kinds of activities for Isofaq NV

08519903. Plaagbeheer, bos | Pest control services, forest
35539905. Joinsters, houtbewerkingsmachines | Jointers, woodworking machines
36480101. Luchthaven verlichting fietsen: baan aanpak, taxi of oprit | Airport lighting fixtures: runway approach, taxi, or ramp
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
59999923. Zonnebril | Sunglasses
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij Isofaq NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Isofaq NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Isofaq NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Isofaq NV. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

Zoek naar antwoorden van Isofaq NV in sociale netwerken
Look for responds of Isofaq NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Isofaq NV. Laat een reactie achter voor Isofaq NV. Isofaq NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Isofaq NV. Leave a respond for Isofaq NV. Isofaq NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Isofaq NV op de google maps. Adres en contacten Isofaq NV
Location of Isofaq NV on the google maps. Address and contacts of Isofaq NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Isofaq NV Isofaq NV: Bierschuur (De) DBS | Meeus C | FABORY CENTRE BRUSSEL-ZUID | T-INT?RIM | F. GUTMACHER

Other related companies as Isofaq NV: Bierschuur (De) DBS | Meeus C | FABORY CENTRE BRUSSEL-ZUID | T-INT?RIM | F. GUTMACHER

Isofaq NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Isofaq NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06440704345. Het bedrijf Isofaq NV bevindt zich op het adres: Leo Bekaertlaan 4; 8870; Izegem (Kachtem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insulation materials Thermical. Lijst met producten zijn Pipes - Plastic.
De hoofdactiviteit van Isofaq NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Isofaq NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Isofaq NV, openstaande posities, locatie van Isofaq NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Isofaq NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Isofaq NV, company assigned to the tax number BE06440704345. The company Isofaq NV is located at the address: Leo Bekaertlaan 4; 8870; Izegem (Kachtem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insulation materials Thermical. List of products are Pipes - Plastic.
The main activity of Isofaq NV is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Isofaq NV is not available. You also can look at reviews of Isofaq NV, open positions, location of Isofaq NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Isofaq NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Isofaq NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Isofaq NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Isofaq NV, employees, financial statistics.