Isover

Contactgegevens Isover: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Isover: address, phone, fax, email, website, opening hours

Isover

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de la Plaine 5; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 645 88 21; 02 645 88 59 (+32-02 645 88 21; 02 645 88 59) 02 645 88 21; 02 645 88 59 (+32-02 645 88 21; 02 645 88 59)

Fax (fax): 02 645 88 58 (+32-02 645 88 58) 02 645 88 58 (+32-02 645 88 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Isover: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Isover"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Isover"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Isover, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Isover. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Isover, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Isover. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Isover
Products information Isover

BTW identificatienummer (tax): BE06980407714
Ondernemingsnummer: 2057159423
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Insulation materials (Thermical)

Product categorie (product category): Insulation materials Acoustical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Isover
(Get full report from official database of BE for Isover)

Aanvulling soorten activiteiten voor Isover
Addition kinds of activities for Isover

2771. Wenskaarten | Greeting cards
239699. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
386105. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
35469903. Pistolen, pneumatisch: verwijderen van chip | Guns, pneumatic: chip removal
50230207. handdoeken | Towels
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel

Werken bij Isover: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Isover: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Isover. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Isover. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van Isover in sociale netwerken
Look for responds of Isover in social networks

Lees alle opmerkingen voor Isover. Laat een reactie achter voor Isover. Isover bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Isover. Leave a respond for Isover. Isover on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Isover op de google maps. Adres en contacten Isover
Location of Isover on the google maps. Address and contacts of Isover

Andere gerelateerde bedrijven als come Isover Isover: TIPS ET TRICKS | CHRISTIAN MOUTON | FA. CALLAERT GEBRS | INST. TER GROENE POORTE | Photoplan Imprim茅 SA

Other related companies as Isover: TIPS ET TRICKS | CHRISTIAN MOUTON | FA. CALLAERT GEBRS | INST. TER GROENE POORTE | Photoplan Imprim茅 SA

Isover is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Isover, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06980407714. Het bedrijf Isover bevindt zich op het adres: Boulevard de la Plaine 5; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insulation materials Acoustical. Lijst met producten zijn Insulation materials (Thermical).
De hoofdactiviteit van Isover is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Isover is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Isover, openstaande posities, locatie van Isover op de kaart.

Isover is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Isover, company assigned to the tax number BE06980407714. The company Isover is located at the address: Boulevard de la Plaine 5; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insulation materials Acoustical. List of products are Insulation materials (Thermical).
The main activity of Isover is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Isover is not available. You also can look at reviews of Isover, open positions, location of Isover on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Isover, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Isover, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Isover, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Isover, employees, financial statistics.