Pittsburgh Corning Europe S.A.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Pittsburgh Corning Europe S.A.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Pittsburgh Corning Europe S.A.

Contactgegevens Pittsburgh Corning Europe S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pittsburgh Corning Europe S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pittsburgh Corning Europe S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Louvain 431B?timent F 1380 Lasne, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pittsburgh Corning Europe S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pittsburgh Corning Europe S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pittsburgh Corning Europe S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pittsburgh Corning Europe S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pittsburgh Corning Europe S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pittsburgh Corning Europe S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pittsburgh Corning Europe S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pittsburgh Corning Europe S.A.
Products information Pittsburgh Corning Europe S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07274566650
Ondernemingsnummer: 7368774414
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Insulating and sealing material,insulants against moisture; Insulating bricks,slabs,moulded parts,compounds; Insulating glass; Insulating material for machine and plant construction; Insulating tubing and accessories; Insulation elements; Light metal roofs; Noise insulating and vibration isolation materials; Pipe sections,pipe insulating material; Thermal insulation elements and installations

Product categorie (product category): Insulating Accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pittsburgh Corning Europe S.A.
(Get full report from official database of BE for Pittsburgh Corning Europe S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pittsburgh Corning Europe S.A.
Addition kinds of activities for Pittsburgh Corning Europe S.A.

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
20330107. Tomatencocktails: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato cocktails: packaged in cans, jars, etc.
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
51310209. linten | Ribbons
51430102. Melkcentrales | Milk cooling stations
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij Pittsburgh Corning Europe S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pittsburgh Corning Europe S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pittsburgh Corning Europe S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pittsburgh Corning Europe S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van Pittsburgh Corning Europe S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Pittsburgh Corning Europe S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pittsburgh Corning Europe S.A.. Laat een reactie achter voor Pittsburgh Corning Europe S.A.. Pittsburgh Corning Europe S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pittsburgh Corning Europe S.A.. Leave a respond for Pittsburgh Corning Europe S.A.. Pittsburgh Corning Europe S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pittsburgh Corning Europe S.A. op de google maps. Adres en contacten Pittsburgh Corning Europe S.A.
Location of Pittsburgh Corning Europe S.A. on the google maps. Address and contacts of Pittsburgh Corning Europe S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pittsburgh Corning Europe S.A. Pittsburgh Corning Europe S.A.: EVENT CITY | DE KIPPENWINKEL | DE WISSEL DOE HET ZELF | BON-VAL BRONNEN/ SOURCES-BAVIK BROUWERIJ/BRASSERIE | ESSO

Other related companies as Pittsburgh Corning Europe S.A.: EVENT CITY | DE KIPPENWINKEL | DE WISSEL DOE HET ZELF | BON-VAL BRONNEN/ SOURCES-BAVIK BROUWERIJ/BRASSERIE | ESSO

Pittsburgh Corning Europe S.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pittsburgh Corning Europe S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07274566650. Het bedrijf Pittsburgh Corning Europe S.A. bevindt zich op het adres: Chaussee de Louvain 431B?timent F 1380 Lasne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insulating Accessories. Lijst met producten zijn Insulating and sealing material,insulants against moisture; Insulating bricks,slabs,moulded parts,compounds; Insulating glass; Insulating material for machine and plant construction; Insulating tubing and accessories; Insulation elements; Light metal roofs; Noise insulating and vibration isolation materials; Pipe sections,pipe insulating material; Thermal insulation elements and installations.
De hoofdactiviteit van Pittsburgh Corning Europe S.A. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pittsburgh Corning Europe S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pittsburgh Corning Europe S.A., openstaande posities, locatie van Pittsburgh Corning Europe S.A. op de kaart.

Pittsburgh Corning Europe S.A. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pittsburgh Corning Europe S.A., company assigned to the tax number BE07274566650. The company Pittsburgh Corning Europe S.A. is located at the address: Chaussee de Louvain 431B?timent F 1380 Lasne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insulating Accessories. List of products are Insulating and sealing material,insulants against moisture; Insulating bricks,slabs,moulded parts,compounds; Insulating glass; Insulating material for machine and plant construction; Insulating tubing and accessories; Insulation elements; Light metal roofs; Noise insulating and vibration isolation materials; Pipe sections,pipe insulating material; Thermal insulation elements and installations.
The main activity of Pittsburgh Corning Europe S.A. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pittsburgh Corning Europe S.A. is not available. You also can look at reviews of Pittsburgh Corning Europe S.A., open positions, location of Pittsburgh Corning Europe S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pittsburgh Corning Europe S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pittsburgh Corning Europe S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pittsburgh Corning Europe S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pittsburgh Corning Europe S.A., employees, financial statistics.