JACKY CLAES & ZONEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • JACKY CLAES & ZONEN
Private companiesAgricultural Services • JACKY CLAES & ZONEN

Contactgegevens JACKY CLAES & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACKY CLAES & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACKY CLAES & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEMERSTRAAT 50; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11223036 (+32-11223036) 11223036 (+32-11223036)

Fax (fax): +32 (56) 323-21-79 +32 (56) 323-21-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACKY CLAES & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACKY CLAES & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACKY CLAES & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACKY CLAES & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACKY CLAES & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACKY CLAES & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACKY CLAES & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACKY CLAES & ZONEN
Products information JACKY CLAES & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE05752410888
Ondernemingsnummer: 8740417480
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Instruments de Musique: Pianos.

Product categorie (product category): Instruments de musique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACKY CLAES & ZONEN
(Get full report from official database of BE for JACKY CLAES & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACKY CLAES & ZONEN
Addition kinds of activities for JACKY CLAES & ZONEN

3861. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
22829905. Garen gooien | Throwing yarn
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
44939903. Jachthavens | Yacht basins
50840905. Verpakkingsmachines en uitrusting | Packaging machinery and equipment
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered

Werken bij JACKY CLAES & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACKY CLAES & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACKY CLAES & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACKY CLAES & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

Zoek naar antwoorden van JACKY CLAES & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of JACKY CLAES & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACKY CLAES & ZONEN. Laat een reactie achter voor JACKY CLAES & ZONEN. JACKY CLAES & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACKY CLAES & ZONEN. Leave a respond for JACKY CLAES & ZONEN. JACKY CLAES & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACKY CLAES & ZONEN op de google maps. Adres en contacten JACKY CLAES & ZONEN
Location of JACKY CLAES & ZONEN on the google maps. Address and contacts of JACKY CLAES & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JACKY CLAES & ZONEN JACKY CLAES & ZONEN: FLTHEOBRA BVBA | ILSE BODEN | COIFFURE BARBARA | DANY CROES | Repr茅sentant (Du)

Other related companies as JACKY CLAES & ZONEN: FLTHEOBRA BVBA | ILSE BODEN | COIFFURE BARBARA | DANY CROES | Repr茅sentant (Du)

JACKY CLAES & ZONEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACKY CLAES & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752410888. Het bedrijf JACKY CLAES & ZONEN bevindt zich op het adres: DEMERSTRAAT 50; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instruments de musique. Lijst met producten zijn Instruments de Musique: Pianos..
De hoofdactiviteit van JACKY CLAES & ZONEN is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACKY CLAES & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACKY CLAES & ZONEN, openstaande posities, locatie van JACKY CLAES & ZONEN op de kaart.

JACKY CLAES & ZONEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACKY CLAES & ZONEN, company assigned to the tax number BE05752410888. The company JACKY CLAES & ZONEN is located at the address: DEMERSTRAAT 50; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instruments de musique. List of products are Instruments de Musique: Pianos..
The main activity of JACKY CLAES & ZONEN is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACKY CLAES & ZONEN is not available. You also can look at reviews of JACKY CLAES & ZONEN, open positions, location of JACKY CLAES & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACKY CLAES & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACKY CLAES & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACKY CLAES & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACKY CLAES & ZONEN, employees, financial statistics.