GOOSSENS PIANO'S

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • GOOSSENS PIANO'S
Private companiesMotion Pictures • GOOSSENS PIANO'S

Contactgegevens GOOSSENS PIANO'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOOSSENS PIANO'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOOSSENS PIANO'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIELEI 47; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34499446 (+32-34499446) 34499446 (+32-34499446)

Fax (fax): +32 (19) 758-20-40 +32 (19) 758-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOOSSENS PIANO'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOOSSENS PIANO'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOOSSENS PIANO'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOOSSENS PIANO'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOOSSENS PIANO'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOOSSENS PIANO'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOOSSENS PIANO'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOOSSENS PIANO'S
Products information GOOSSENS PIANO'S

BTW identificatienummer (tax): BE02759735107
Ondernemingsnummer: 9105163574
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Instruments de Musique: Pianos. Services: Accordage de Pianos.

Product categorie (product category): Instruments de musique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOOSSENS PIANO'S
(Get full report from official database of BE for GOOSSENS PIANO'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOOSSENS PIANO'S
Addition kinds of activities for GOOSSENS PIANO'S

145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
239599. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
35450308. Chasers (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Chasers (machine tool accessories)
35619902. Hydrojet Marine Engine units | Hydrojet marine engine units
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat

Werken bij GOOSSENS PIANO'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOOSSENS PIANO'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOOSSENS PIANO'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOOSSENS PIANO'S. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van GOOSSENS PIANO'S in sociale netwerken
Look for responds of GOOSSENS PIANO'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOOSSENS PIANO'S. Laat een reactie achter voor GOOSSENS PIANO'S. GOOSSENS PIANO'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOOSSENS PIANO'S. Leave a respond for GOOSSENS PIANO'S. GOOSSENS PIANO'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOOSSENS PIANO'S op de google maps. Adres en contacten GOOSSENS PIANO'S
Location of GOOSSENS PIANO'S on the google maps. Address and contacts of GOOSSENS PIANO'S

Andere gerelateerde bedrijven als come GOOSSENS PIANO'S GOOSSENS PIANO'S: EMAZE INFOSYSTEMS | GEERT DEVEUSTER | Tobel S.P.R.L. | KAPSALON RUDY | JOSEPH MARON

Other related companies as GOOSSENS PIANO'S: EMAZE INFOSYSTEMS | GEERT DEVEUSTER | Tobel S.P.R.L. | KAPSALON RUDY | JOSEPH MARON

GOOSSENS PIANO'S is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOOSSENS PIANO'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759735107. Het bedrijf GOOSSENS PIANO'S bevindt zich op het adres: STATIELEI 47; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instruments de musique. Lijst met producten zijn Instruments de Musique: Pianos. Services: Accordage de Pianos..
De hoofdactiviteit van GOOSSENS PIANO'S is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOOSSENS PIANO'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOOSSENS PIANO'S, openstaande posities, locatie van GOOSSENS PIANO'S op de kaart.

GOOSSENS PIANO'S is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOOSSENS PIANO'S, company assigned to the tax number BE02759735107. The company GOOSSENS PIANO'S is located at the address: STATIELEI 47; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instruments de musique. List of products are Instruments de Musique: Pianos. Services: Accordage de Pianos..
The main activity of GOOSSENS PIANO'S is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GOOSSENS PIANO'S is not available. You also can look at reviews of GOOSSENS PIANO'S, open positions, location of GOOSSENS PIANO'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOOSSENS PIANO'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOOSSENS PIANO'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOOSSENS PIANO'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOOSSENS PIANO'S, employees, financial statistics.