MAISON HEUREUSE LE RELAIS

Contactgegevens MAISON HEUREUSE LE RELAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON HEUREUSE LE RELAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON HEUREUSE LE RELAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MARCH? 100; 4121; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43715571 (+32-43715571) 43715571 (+32-43715571)

Fax (fax): +32 (69) 602-80-35 +32 (69) 602-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON HEUREUSE LE RELAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON HEUREUSE LE RELAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON HEUREUSE LE RELAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON HEUREUSE LE RELAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON HEUREUSE LE RELAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON HEUREUSE LE RELAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON HEUREUSE LE RELAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON HEUREUSE LE RELAIS
Products information MAISON HEUREUSE LE RELAIS

BTW identificatienummer (tax): BE03131347656
Ondernemingsnummer: 1848968505
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Organisation: Instituts.

Product categorie (product category): Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON HEUREUSE LE RELAIS
(Get full report from official database of BE for MAISON HEUREUSE LE RELAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON HEUREUSE LE RELAIS
Addition kinds of activities for MAISON HEUREUSE LE RELAIS

027299. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
206499. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
962100. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security
81110100. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services

Werken bij MAISON HEUREUSE LE RELAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON HEUREUSE LE RELAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON HEUREUSE LE RELAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON HEUREUSE LE RELAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround talent in het magazijn (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van MAISON HEUREUSE LE RELAIS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON HEUREUSE LE RELAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON HEUREUSE LE RELAIS. Laat een reactie achter voor MAISON HEUREUSE LE RELAIS. MAISON HEUREUSE LE RELAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON HEUREUSE LE RELAIS. Leave a respond for MAISON HEUREUSE LE RELAIS. MAISON HEUREUSE LE RELAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON HEUREUSE LE RELAIS op de google maps. Adres en contacten MAISON HEUREUSE LE RELAIS
Location of MAISON HEUREUSE LE RELAIS on the google maps. Address and contacts of MAISON HEUREUSE LE RELAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON HEUREUSE LE RELAIS MAISON HEUREUSE LE RELAIS: Vanderheyden sa-nv | Peint Clair | GARAGE BRETON | Optique Lefèvre SA | MAISON IVOIRE

Other related companies as MAISON HEUREUSE LE RELAIS: Vanderheyden sa-nv | Peint Clair | GARAGE BRETON | Optique Lefèvre SA | MAISON IVOIRE

MAISON HEUREUSE LE RELAIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON HEUREUSE LE RELAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131347656. Het bedrijf MAISON HEUREUSE LE RELAIS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MARCH? 100; 4121; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats. Lijst met producten zijn Type d'Organisation: Instituts..
De hoofdactiviteit van MAISON HEUREUSE LE RELAIS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON HEUREUSE LE RELAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON HEUREUSE LE RELAIS, openstaande posities, locatie van MAISON HEUREUSE LE RELAIS op de kaart.

MAISON HEUREUSE LE RELAIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON HEUREUSE LE RELAIS, company assigned to the tax number BE03131347656. The company MAISON HEUREUSE LE RELAIS is located at the address: CHAUSS?E DE MARCH? 100; 4121; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts pour enfants en difficulté. Orphelinats. List of products are Type d'Organisation: Instituts..
The main activity of MAISON HEUREUSE LE RELAIS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON HEUREUSE LE RELAIS is not available. You also can look at reviews of MAISON HEUREUSE LE RELAIS, open positions, location of MAISON HEUREUSE LE RELAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON HEUREUSE LE RELAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON HEUREUSE LE RELAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON HEUREUSE LE RELAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON HEUREUSE LE RELAIS, employees, financial statistics.