STATIONS DE PLEIN AIR

Contactgegevens STATIONS DE PLEIN AIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STATIONS DE PLEIN AIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

STATIONS DE PLEIN AIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA COLLINE 1; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81743989 (+32-81743989) 81743989 (+32-81743989)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STATIONS DE PLEIN AIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STATIONS DE PLEIN AIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STATIONS DE PLEIN AIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STATIONS DE PLEIN AIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STATIONS DE PLEIN AIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STATIONS DE PLEIN AIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STATIONS DE PLEIN AIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STATIONS DE PLEIN AIR
Products information STATIONS DE PLEIN AIR

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Handicap: Mental,Physique.

Product categorie (product category): Instituts pour adultes moins valides

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STATIONS DE PLEIN AIR
(Get full report from official database of BE for STATIONS DE PLEIN AIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor STATIONS DE PLEIN AIR
Addition kinds of activities for STATIONS DE PLEIN AIR

623100. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
22989901. Wire touwcentra | Wire rope centers
31310500. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
59999917. Politie leveringen winkels | Police supply stores
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law

Werken bij STATIONS DE PLEIN AIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STATIONS DE PLEIN AIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STATIONS DE PLEIN AIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STATIONS DE PLEIN AIR. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van STATIONS DE PLEIN AIR in sociale netwerken
Look for responds of STATIONS DE PLEIN AIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor STATIONS DE PLEIN AIR. Laat een reactie achter voor STATIONS DE PLEIN AIR. STATIONS DE PLEIN AIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STATIONS DE PLEIN AIR. Leave a respond for STATIONS DE PLEIN AIR. STATIONS DE PLEIN AIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STATIONS DE PLEIN AIR op de google maps. Adres en contacten STATIONS DE PLEIN AIR
Location of STATIONS DE PLEIN AIR on the google maps. Address and contacts of STATIONS DE PLEIN AIR

Andere gerelateerde bedrijven als come STATIONS DE PLEIN AIR STATIONS DE PLEIN AIR: De Wilde D | ATHL?TIQUE CLUB DE SOUMAGNE | DE KAMPEERDER BVBA | Laurent G | BOUTIQUE PASTEL

Other related companies as STATIONS DE PLEIN AIR: De Wilde D | ATHL?TIQUE CLUB DE SOUMAGNE | DE KAMPEERDER BVBA | Laurent G | BOUTIQUE PASTEL

STATIONS DE PLEIN AIR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STATIONS DE PLEIN AIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf STATIONS DE PLEIN AIR bevindt zich op het adres: RUE DE LA COLLINE 1; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts pour adultes moins valides. Lijst met producten zijn Type de Handicap: Mental,Physique..
De hoofdactiviteit van STATIONS DE PLEIN AIR is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STATIONS DE PLEIN AIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STATIONS DE PLEIN AIR, openstaande posities, locatie van STATIONS DE PLEIN AIR op de kaart.

STATIONS DE PLEIN AIR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is STATIONS DE PLEIN AIR, company assigned to the tax number BE06211914062. The company STATIONS DE PLEIN AIR is located at the address: RUE DE LA COLLINE 1; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts pour adultes moins valides. List of products are Type de Handicap: Mental,Physique..
The main activity of STATIONS DE PLEIN AIR is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STATIONS DE PLEIN AIR is not available. You also can look at reviews of STATIONS DE PLEIN AIR, open positions, location of STATIONS DE PLEIN AIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STATIONS DE PLEIN AIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STATIONS DE PLEIN AIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STATIONS DE PLEIN AIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STATIONS DE PLEIN AIR, employees, financial statistics.