HOME LE BERCAIL

Contactgegevens HOME LE BERCAIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME LE BERCAIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME LE BERCAIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-NICOLAS 554; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42266351 (+32-42266351) 42266351 (+32-42266351)

Fax (fax): +32 (61) 487-92-32 +32 (61) 487-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME LE BERCAIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME LE BERCAIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME LE BERCAIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME LE BERCAIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME LE BERCAIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME LE BERCAIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME LE BERCAIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME LE BERCAIL
Products information HOME LE BERCAIL

BTW identificatienummer (tax): BE09467712402
Ondernemingsnummer: 3524932861
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type de Handicap: Physique,Mental.

Product categorie (product category): Instituts pour adultes moins valides

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME LE BERCAIL
(Get full report from official database of BE for HOME LE BERCAIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME LE BERCAIL
Addition kinds of activities for HOME LE BERCAIL

721902. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
751399. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
20529915. Soda crackers | Soda crackers
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
29110201. alkylaten | Alkylates
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij HOME LE BERCAIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME LE BERCAIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME LE BERCAIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME LE BERCAIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van HOME LE BERCAIL in sociale netwerken
Look for responds of HOME LE BERCAIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME LE BERCAIL. Laat een reactie achter voor HOME LE BERCAIL. HOME LE BERCAIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME LE BERCAIL. Leave a respond for HOME LE BERCAIL. HOME LE BERCAIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME LE BERCAIL op de google maps. Adres en contacten HOME LE BERCAIL
Location of HOME LE BERCAIL on the google maps. Address and contacts of HOME LE BERCAIL

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME LE BERCAIL HOME LE BERCAIL: BOUCHERIE MI-BERT | Baeck Luc | DISCONTOKANT. BRUGGE-KUST | GARAGE SCHREURS | olivier de paeuw

Other related companies as HOME LE BERCAIL: BOUCHERIE MI-BERT | Baeck Luc | DISCONTOKANT. BRUGGE-KUST | GARAGE SCHREURS | olivier de paeuw

HOME LE BERCAIL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME LE BERCAIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09467712402. Het bedrijf HOME LE BERCAIL bevindt zich op het adres: RUE SAINT-NICOLAS 554; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts pour adultes moins valides. Lijst met producten zijn Type de Handicap: Physique,Mental..
De hoofdactiviteit van HOME LE BERCAIL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME LE BERCAIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME LE BERCAIL, openstaande posities, locatie van HOME LE BERCAIL op de kaart.

HOME LE BERCAIL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME LE BERCAIL, company assigned to the tax number BE09467712402. The company HOME LE BERCAIL is located at the address: RUE SAINT-NICOLAS 554; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts pour adultes moins valides. List of products are Type de Handicap: Physique,Mental..
The main activity of HOME LE BERCAIL is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME LE BERCAIL is not available. You also can look at reviews of HOME LE BERCAIL, open positions, location of HOME LE BERCAIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME LE BERCAIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME LE BERCAIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME LE BERCAIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME LE BERCAIL, employees, financial statistics.