DE ARK

Contactgegevens DE ARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ARTISTES 20; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24761134 (+32-24761134) 24761134 (+32-24761134)

Fax (fax): +32 (10) 962-42-36 +32 (10) 962-42-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ARK
Products information DE ARK

BTW identificatienummer (tax): BE08304534912
Ondernemingsnummer: 1286193847
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type de Handicap: Physique,Mental.

Product categorie (product category): Instituts pour adultes moins valides

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ARK
(Get full report from official database of BE for DE ARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ARK
Addition kinds of activities for DE ARK

225900. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
36480000. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij DE ARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van DE ARK in sociale netwerken
Look for responds of DE ARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ARK. Laat een reactie achter voor DE ARK. DE ARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ARK. Leave a respond for DE ARK. DE ARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ARK op de google maps. Adres en contacten DE ARK
Location of DE ARK on the google maps. Address and contacts of DE ARK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ARK DE ARK: De Baere W | FATIH SNACK | HAARMODE | Polymedia Films | WILHELM BACKES

Other related companies as DE ARK: De Baere W | FATIH SNACK | HAARMODE | Polymedia Films | WILHELM BACKES

DE ARK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304534912. Het bedrijf DE ARK bevindt zich op het adres: RUE DES ARTISTES 20; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts pour adultes moins valides. Lijst met producten zijn Type de Handicap: Physique,Mental..
De hoofdactiviteit van DE ARK is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ARK, openstaande posities, locatie van DE ARK op de kaart.

DE ARK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ARK, company assigned to the tax number BE08304534912. The company DE ARK is located at the address: RUE DES ARTISTES 20; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts pour adultes moins valides. List of products are Type de Handicap: Physique,Mental..
The main activity of DE ARK is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ARK is not available. You also can look at reviews of DE ARK, open positions, location of DE ARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ARK, employees, financial statistics.