FLBY-CAST NV

Contactgegevens FLBY-CAST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBY-CAST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBY-CAST NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kanaalweg 71a 3980 Tessenderlo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-66-26-51 32-13-66-26-51

Fax (fax): 32-13-66-73-53 32-13-66-73-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBY-CAST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBY-CAST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBY-CAST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBY-CAST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBY-CAST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBY-CAST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBY-CAST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBY-CAST NV
Products information FLBY-CAST NV

BTW identificatienummer (tax): BE06401428222
Ondernemingsnummer: 5173980712
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLBY-CAST NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Air conditioning, aeration and ventilation equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBY-CAST NV
(Get full report from official database of BE for FLBY-CAST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBY-CAST NV
Addition kinds of activities for FLBY-CAST NV

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
15220103. Condominium constructie | Condominium construction
23290301. Honkbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Baseball uniforms: men's, youths', and boys'
33560600. Titanium | Titanium
35310813. Subsoiler bijlagen, trekker gemonteerd | Subsoiler attachments, tractor mounted
38420420. rolstoelen | Wheelchairs
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising
79990000. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec

Werken bij FLBY-CAST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBY-CAST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBY-CAST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBY-CAST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van FLBY-CAST NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBY-CAST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBY-CAST NV. Laat een reactie achter voor FLBY-CAST NV. FLBY-CAST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBY-CAST NV. Leave a respond for FLBY-CAST NV. FLBY-CAST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBY-CAST NV op de google maps. Adres en contacten FLBY-CAST NV
Location of FLBY-CAST NV on the google maps. Address and contacts of FLBY-CAST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBY-CAST NV FLBY-CAST NV: Bellissima | PHILDAR | Theys Y | ISABELLE DEMEESTER | L. PELTZER

Other related companies as FLBY-CAST NV: Bellissima | PHILDAR | Theys Y | ISABELLE DEMEESTER | L. PELTZER

FLBY-CAST NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBY-CAST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06401428222. Het bedrijf FLBY-CAST NV bevindt zich op het adres: Kanaalweg 71a 3980 Tessenderlo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Air conditioning, aeration and ventilation equipment. Producten gemaakt in FLBY-CAST NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBY-CAST NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBY-CAST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBY-CAST NV, openstaande posities, locatie van FLBY-CAST NV op de kaart.

FLBY-CAST NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBY-CAST NV, company assigned to the tax number BE06401428222. The company FLBY-CAST NV is located at the address: Kanaalweg 71a 3980 Tessenderlo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Air conditioning, aeration and ventilation equipment. Products created in FLBY-CAST NV were not found.
The main activity of FLBY-CAST NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBY-CAST NV is not available. You also can look at reviews of FLBY-CAST NV, open positions, location of FLBY-CAST NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBY-CAST NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBY-CAST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBY-CAST NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBY-CAST NV, employees, financial statistics.