STEFAN PEETERS

Contactgegevens STEFAN PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAN PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAN PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BISTSTRAAT 41B1; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16657219 (+32-16657219) 16657219 (+32-16657219)

Fax (fax): +32 (82) 359-26-61 +32 (82) 359-26-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAN PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAN PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAN PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAN PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAN PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAN PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAN PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAN PEETERS
Products information STEFAN PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE06395935058
Ondernemingsnummer: 7150421142
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in STEFAN PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Producteurs de légumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAN PEETERS
(Get full report from official database of BE for STEFAN PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAN PEETERS
Addition kinds of activities for STEFAN PEETERS

26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
32720320. Stropdassen, spoorweg: beton | Ties, railroad: concrete
32749902. Dolomitische Kalk, Doodverbrand Dolomiet | Dolomitic lime, dead-burned dolomite
35520202. Borduurmachines | Embroidery machines
56990401. Riemen, kleding: op maat | Belts, apparel: custom
61530200. Factoring diensten | Factoring services
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij STEFAN PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAN PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAN PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAN PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

Zoek naar antwoorden van STEFAN PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of STEFAN PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAN PEETERS. Laat een reactie achter voor STEFAN PEETERS. STEFAN PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAN PEETERS. Leave a respond for STEFAN PEETERS. STEFAN PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAN PEETERS op de google maps. Adres en contacten STEFAN PEETERS
Location of STEFAN PEETERS on the google maps. Address and contacts of STEFAN PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAN PEETERS STEFAN PEETERS: KBC | OPALINE | PARFUMERIE BO | AQUA GOLD | Sportcentrum

Other related companies as STEFAN PEETERS: KBC | OPALINE | PARFUMERIE BO | AQUA GOLD | Sportcentrum

STEFAN PEETERS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAN PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06395935058. Het bedrijf STEFAN PEETERS bevindt zich op het adres: BISTSTRAAT 41B1; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 843,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producteurs de légumes. Producten gemaakt in STEFAN PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAN PEETERS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAN PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAN PEETERS, openstaande posities, locatie van STEFAN PEETERS op de kaart.

STEFAN PEETERS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAN PEETERS, company assigned to the tax number BE06395935058. The company STEFAN PEETERS is located at the address: BISTSTRAAT 41B1; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 843,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Producteurs de légumes. Products created in STEFAN PEETERS were not found.
The main activity of STEFAN PEETERS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAN PEETERS is not available. You also can look at reviews of STEFAN PEETERS, open positions, location of STEFAN PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAN PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAN PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAN PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAN PEETERS, employees, financial statistics.