INSTITUUT ELGANN

Contactgegevens INSTITUUT ELGANN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT ELGANN: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT ELGANN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINNERVELDSTRAAT 44; 3742; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89418529 (+32-89418529) 89418529 (+32-89418529)

Fax (fax): +32 (68) 235-32-19 +32 (68) 235-32-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT ELGANN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT ELGANN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT ELGANN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT ELGANN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT ELGANN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT ELGANN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT ELGANN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT ELGANN
Products information INSTITUUT ELGANN

BTW identificatienummer (tax): BE04938873291
Ondernemingsnummer: 7151245117
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Cosmétiques,Parfums.. Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Parfumeries. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT ELGANN
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT ELGANN)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT ELGANN
Addition kinds of activities for INSTITUUT ELGANN

3676. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
508701. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
28190919. Zilververbindingen of zouten, anorganisch | Silver compounds or salts, inorganic
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
59320200. Antiques | Antiques

Werken bij INSTITUUT ELGANN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT ELGANN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT ELGANN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT ELGANN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT ELGANN in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT ELGANN in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT ELGANN. Laat een reactie achter voor INSTITUUT ELGANN. INSTITUUT ELGANN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT ELGANN. Leave a respond for INSTITUUT ELGANN. INSTITUUT ELGANN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT ELGANN op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT ELGANN
Location of INSTITUUT ELGANN on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT ELGANN

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT ELGANN INSTITUUT ELGANN: Renders H | FAUBOURG | C.P.A.S. | FLORENTIE | STEDELIJKE DAGKRIBBE

Other related companies as INSTITUUT ELGANN: Renders H | FAUBOURG | C.P.A.S. | FLORENTIE | STEDELIJKE DAGKRIBBE

INSTITUUT ELGANN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT ELGANN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04938873291. Het bedrijf INSTITUUT ELGANN bevindt zich op het adres: LINNERVELDSTRAAT 44; 3742; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Parfumeries. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Produits: Cosmétiques,Parfums.. Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van INSTITUUT ELGANN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT ELGANN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT ELGANN, openstaande posities, locatie van INSTITUUT ELGANN op de kaart.

INSTITUUT ELGANN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT ELGANN, company assigned to the tax number BE04938873291. The company INSTITUUT ELGANN is located at the address: LINNERVELDSTRAAT 44; 3742; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Parfumeries. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Produits: Cosmétiques,Parfums.. Services: Bancs Solaires..
The main activity of INSTITUUT ELGANN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT ELGANN is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT ELGANN, open positions, location of INSTITUUT ELGANN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT ELGANN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT ELGANN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT ELGANN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT ELGANN, employees, financial statistics.