POMPES NEPTUNE

Contactgegevens POMPES NEPTUNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES NEPTUNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES NEPTUNE

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): 20, Rue du Serpolet 7522 Tournai - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-21-53-33 32-69-21-53-33

Fax (fax): 32-69-22-94-19 32-69-22-94-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES NEPTUNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES NEPTUNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES NEPTUNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES NEPTUNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES NEPTUNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES NEPTUNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES NEPTUNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES NEPTUNE
Products information POMPES NEPTUNE

BTW identificatienummer (tax): BE07953796386
Ondernemingsnummer: 6431915283
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 547,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in POMPES NEPTUNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pumps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES NEPTUNE
(Get full report from official database of BE for POMPES NEPTUNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES NEPTUNE
Addition kinds of activities for POMPES NEPTUNE

8741. Management diensten | Management services
265503. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
511204. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
32910502. Brick schuurmiddelen | Brick abrasives
34790210. Galvaniseren van ijzer-, staal- of eindproducten | Galvanizing of iron, steel, or end-formed products
63710200. Unie fondsen | Union funds

Werken bij POMPES NEPTUNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES NEPTUNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES NEPTUNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES NEPTUNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulptechnieker (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

 • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

  Regio: KOBBEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Koerier/staalnemer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  koerier/ staalnemer m/v sta je in voor volgende taken: - Je gaat met een eigenbedrijfswagen de stalen ophalen bij slagers, dit in Oost - West Vlaanderen. ( gans Vlaanderen) - Je gaat de dag zelf nog de stalen terug afleveren in het bedrijf te Brugge

 • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Vaste Job

  - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

 • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

  Regio: SERSKAMP

  Bedrijf: THIERRY DE COSTER

  Type: Vaste Job

  Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

 • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

  Type: Vaste Job

  VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

 • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

 • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van POMPES NEPTUNE in sociale netwerken
Look for responds of POMPES NEPTUNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES NEPTUNE. Laat een reactie achter voor POMPES NEPTUNE. POMPES NEPTUNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES NEPTUNE. Leave a respond for POMPES NEPTUNE. POMPES NEPTUNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES NEPTUNE op de google maps. Adres en contacten POMPES NEPTUNE
Location of POMPES NEPTUNE on the google maps. Address and contacts of POMPES NEPTUNE

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES NEPTUNE POMPES NEPTUNE: CRةDIT PROFESSIONNEL | De Vriese D | GARAGE ADRI | VIRIDEA TUINARCHITECTUUR | FRAN?OIS ROGIERS

Other related companies as POMPES NEPTUNE: CRةDIT PROFESSIONNEL | De Vriese D | GARAGE ADRI | VIRIDEA TUINARCHITECTUUR | FRAN?OIS ROGIERS

POMPES NEPTUNE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES NEPTUNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07953796386. Het bedrijf POMPES NEPTUNE bevindt zich op het adres: 20, Rue du Serpolet 7522 Tournai - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 547,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pumps. Producten gemaakt in POMPES NEPTUNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POMPES NEPTUNE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES NEPTUNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES NEPTUNE, openstaande posities, locatie van POMPES NEPTUNE op de kaart.

POMPES NEPTUNE is a company, that was registered 2001 in Tournai region, Belgium. Full name of company is POMPES NEPTUNE, company assigned to the tax number BE07953796386. The company POMPES NEPTUNE is located at the address: 20, Rue du Serpolet 7522 Tournai - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 547,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pumps. Products created in POMPES NEPTUNE were not found.
The main activity of POMPES NEPTUNE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES NEPTUNE is not available. You also can look at reviews of POMPES NEPTUNE, open positions, location of POMPES NEPTUNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES NEPTUNE, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES NEPTUNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES NEPTUNE, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES NEPTUNE, employees, financial statistics.