YVES ROCHER

Contactgegevens YVES ROCHER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES ROCHER: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES ROCHER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOESTRAAT 25; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92242018 (+32-92242018) 92242018 (+32-92242018)

Fax (fax): +32 (82) 887-89-20 +32 (82) 887-89-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES ROCHER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES ROCHER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES ROCHER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES ROCHER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES ROCHER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES ROCHER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES ROCHER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES ROCHER
Products information YVES ROCHER

BTW identificatienummer (tax): BE09714355468
Ondernemingsnummer: 7482757568
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Articles de Toilette pour Dames,Cosmétiques.. Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES ROCHER
(Get full report from official database of BE for YVES ROCHER)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES ROCHER
Addition kinds of activities for YVES ROCHER

24930203. waferboard | Waferboard
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
33650103. Huishoudelijke keukengerei, gegoten aluminium | Household utensils, cast aluminum
38230413. Infraroodinstrumenten, industrieel proces type | Infrared instruments, industrial process type
50320402. Marmerbouwsteen | Marble building stone
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising
76990102. Reparatie van tandheelkundige instrumenten | Dental instrument repair

Werken bij YVES ROCHER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES ROCHER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES ROCHER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES ROCHER. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van YVES ROCHER in sociale netwerken
Look for responds of YVES ROCHER in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES ROCHER. Laat een reactie achter voor YVES ROCHER. YVES ROCHER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES ROCHER. Leave a respond for YVES ROCHER. YVES ROCHER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES ROCHER op de google maps. Adres en contacten YVES ROCHER
Location of YVES ROCHER on the google maps. Address and contacts of YVES ROCHER

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES ROCHER YVES ROCHER: COIFFURE APHRODITE | Elsys Engineering BVBA | ANTIQUIT? GONZALEZ | DE WACHTER | HEUTEN SA

Other related companies as YVES ROCHER: COIFFURE APHRODITE | Elsys Engineering BVBA | ANTIQUIT? GONZALEZ | DE WACHTER | HEUTEN SA

YVES ROCHER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES ROCHER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09714355468. Het bedrijf YVES ROCHER bevindt zich op het adres: KOESTRAAT 25; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Articles de Toilette pour Dames,Cosmétiques.. Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van YVES ROCHER is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES ROCHER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES ROCHER, openstaande posities, locatie van YVES ROCHER op de kaart.

YVES ROCHER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES ROCHER, company assigned to the tax number BE09714355468. The company YVES ROCHER is located at the address: KOESTRAAT 25; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Parfumeries. List of products are Produits: Articles de Toilette pour Dames,Cosmétiques.. Services: Bancs Solaires..
The main activity of YVES ROCHER is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES ROCHER is not available. You also can look at reviews of YVES ROCHER, open positions, location of YVES ROCHER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES ROCHER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES ROCHER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES ROCHER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES ROCHER, employees, financial statistics.