SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN
Private companiesWater Transportation • SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN

Contactgegevens SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 5; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37742852 (+32-37742852) 37742852 (+32-37742852)

Fax (fax): +32 (2) 871-18-94 +32 (2) 871-18-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN
Products information SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN

BTW identificatienummer (tax): BE06305023193
Ondernemingsnummer: 9710510253
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN

311107. Industriele lederen producten | Industrial leather products
515906. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
07230205. Kolenreinigingsdiensten | Grain cleaning services
22990107. Quiltvulling: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Quilt fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
58130200. Nachtclubs | Night clubs
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research

Werken bij SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN. SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN. Leave a respond for SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN. SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN
Location of SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN: DEXIA | Mentens & Hoogmartens NV | Baudon M | Qualivino NV | DTELEC

Other related companies as SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN: DEXIA | Mentens & Hoogmartens NV | Baudon M | Qualivino NV | DTELEC

SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305023193. Het bedrijf SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 5; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN op de kaart.

SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, company assigned to the tax number BE06305023193. The company SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN is located at the address: KERKSTRAAT 5; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Services: Bancs Solaires..
The main activity of SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, open positions, location of SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSVERZORGING KARIN, employees, financial statistics.