CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT

Contactgegevens CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERTVELDESTEENWEG 68; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93734358 (+32-93734358) 93734358 (+32-93734358)

Fax (fax): +32 (86) 736-49-47 +32 (86) 736-49-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT
Products information CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE04591979980
Ondernemingsnummer: 1013458251
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Bancs Solaires.. Types de Soins: Faux Ongles.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT
(Get full report from official database of BE for CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT
Addition kinds of activities for CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT

14990407. Whetstone steengroeven | Whetstone quarrying
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
62110109. Handelaars, veiligheid | Traders, security
72190400. Handwassers | Hand laundries
78190402. Film bibliotheek, stock footage | Film library, stock footage
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services
84129900. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec

Werken bij CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT. Laat een reactie achter voor CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT. CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT. Leave a respond for CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT. CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT op de google maps. Adres en contacten CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT
Location of CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT on the google maps. Address and contacts of CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT: G. VAN DAELE | BART WUYTS | Maiquez Oscar | Hoebrechts Confectieatelier BVBA | Quickly International SA

Other related companies as CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT: G. VAN DAELE | BART WUYTS | Maiquez Oscar | Hoebrechts Confectieatelier BVBA | Quickly International SA

CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04591979980. Het bedrijf CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT bevindt zich op het adres: ERTVELDESTEENWEG 68; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Services: Bancs Solaires.. Types de Soins: Faux Ongles..
De hoofdactiviteit van CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, openstaande posities, locatie van CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT op de kaart.

CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, company assigned to the tax number BE04591979980. The company CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT is located at the address: ERTVELDESTEENWEG 68; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Services: Bancs Solaires.. Types de Soins: Faux Ongles..
The main activity of CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT is not available. You also can look at reviews of CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, open positions, location of CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDIA NAGELSTUDIO SCHOONHEIDSINSTITUUT, employees, financial statistics.