CHANTAL COEME

Contactgegevens CHANTAL COEME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANTAL COEME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANTAL COEME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE Z?NOBE GRAMME 18; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19323559 (+32-19323559) 19323559 (+32-19323559)

Fax (fax): +32 (55) 392-51-53 +32 (55) 392-51-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANTAL COEME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANTAL COEME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANTAL COEME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANTAL COEME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANTAL COEME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANTAL COEME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANTAL COEME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANTAL COEME
Products information CHANTAL COEME

BTW identificatienummer (tax): BE08802764892
Ondernemingsnummer: 1123046875
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANTAL COEME
(Get full report from official database of BE for CHANTAL COEME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANTAL COEME
Addition kinds of activities for CHANTAL COEME

509399. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
34449901. Steenkoolschalen, geprefabriceerde plaatmetalen | Coal chutes, prefabricated sheet metal
59991808. Box | Playpens

Werken bij CHANTAL COEME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANTAL COEME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANTAL COEME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANTAL COEME. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van CHANTAL COEME in sociale netwerken
Look for responds of CHANTAL COEME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANTAL COEME. Laat een reactie achter voor CHANTAL COEME. CHANTAL COEME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANTAL COEME. Leave a respond for CHANTAL COEME. CHANTAL COEME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANTAL COEME op de google maps. Adres en contacten CHANTAL COEME
Location of CHANTAL COEME on the google maps. Address and contacts of CHANTAL COEME

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANTAL COEME CHANTAL COEME: PREFER | F.C. EPPEGEM | Vanormelingen | Dallemagne X | RAYMOND KNEUTS

Other related companies as CHANTAL COEME: PREFER | F.C. EPPEGEM | Vanormelingen | Dallemagne X | RAYMOND KNEUTS

CHANTAL COEME is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANTAL COEME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802764892. Het bedrijf CHANTAL COEME bevindt zich op het adres: RUE Z?NOBE GRAMME 18; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van CHANTAL COEME is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANTAL COEME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANTAL COEME, openstaande posities, locatie van CHANTAL COEME op de kaart.

CHANTAL COEME is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANTAL COEME, company assigned to the tax number BE08802764892. The company CHANTAL COEME is located at the address: RUE Z?NOBE GRAMME 18; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Services: Bancs Solaires..
The main activity of CHANTAL COEME is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANTAL COEME is not available. You also can look at reviews of CHANTAL COEME, open positions, location of CHANTAL COEME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANTAL COEME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANTAL COEME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANTAL COEME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANTAL COEME, employees, financial statistics.