YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN
Private companiesBusiness Services • YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN

Contactgegevens YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL BAUDEWIJNSLAAN 28; 1861; MEISE, België

Telefoon (phone): 22700996 (+32-22700996) 22700996 (+32-22700996)

Fax (fax): +32 (10) 776-60-58 +32 (10) 776-60-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN
Products information YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07884033203
Ondernemingsnummer: 5432708740
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN
(Get full report from official database of BE for YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN
Addition kinds of activities for YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN

871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
22219900. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
26790103. Papier mache artikelen, behalve kunst- en kunstgoederen | Papier mache articles, except statuary and art goods
37130211. Stake, platform truck bodies | Stake, platform truck bodies
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools

Werken bij YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN in sociale netwerken
Look for responds of YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN. Laat een reactie achter voor YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN. YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN. Leave a respond for YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN. YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN op de google maps. Adres en contacten YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN
Location of YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN on the google maps. Address and contacts of YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN: FLCONFORMA NV | ODENT | VAN DEN BOSSCHE | ILSE | BAMCONSTRUCTION

Other related companies as YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN: FLCONFORMA NV | ODENT | VAN DEN BOSSCHE | ILSE | BAMCONSTRUCTION

YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884033203. Het bedrijf YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN bevindt zich op het adres: KAREL BAUDEWIJNSLAAN 28; 1861; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, openstaande posities, locatie van YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN op de kaart.

YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, company assigned to the tax number BE07884033203. The company YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN is located at the address: KAREL BAUDEWIJNSLAAN 28; 1861; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Products created in YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN were not found.
The main activity of YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN is not available. You also can look at reviews of YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, open positions, location of YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YSABEAU SCHOONHEIDSPRODUKTEN, employees, financial statistics.