VOETSTUDIO JURGENS G.

Contactgegevens VOETSTUDIO JURGENS G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOETSTUDIO JURGENS G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOETSTUDIO JURGENS G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUW VAN VLAANDERENLAAN 42; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36644650 (+32-36644650) 36644650 (+32-36644650)

Fax (fax): +32 (53) 733-37-85 +32 (53) 733-37-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOETSTUDIO JURGENS G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOETSTUDIO JURGENS G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOETSTUDIO JURGENS G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOETSTUDIO JURGENS G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOETSTUDIO JURGENS G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOETSTUDIO JURGENS G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOETSTUDIO JURGENS G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOETSTUDIO JURGENS G.
Products information VOETSTUDIO JURGENS G.

BTW identificatienummer (tax): BE04439819335
Ondernemingsnummer: 2660858154
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOETSTUDIO JURGENS G.
(Get full report from official database of BE for VOETSTUDIO JURGENS G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOETSTUDIO JURGENS G.
Addition kinds of activities for VOETSTUDIO JURGENS G.

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
34299906. Ijskisten of koelers, draagbaar, behalve schuimplastic | Ice chests or coolers, portable, except foam plastic
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
50219904. Buiten- en gazonmeubilair, nec | Outdoor and lawn furniture, nec
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed
75210203. Parkeerstructuur | Parking structure

Werken bij VOETSTUDIO JURGENS G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOETSTUDIO JURGENS G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOETSTUDIO JURGENS G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOETSTUDIO JURGENS G.. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Logopedist(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

Zoek naar antwoorden van VOETSTUDIO JURGENS G. in sociale netwerken
Look for responds of VOETSTUDIO JURGENS G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOETSTUDIO JURGENS G.. Laat een reactie achter voor VOETSTUDIO JURGENS G.. VOETSTUDIO JURGENS G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOETSTUDIO JURGENS G.. Leave a respond for VOETSTUDIO JURGENS G.. VOETSTUDIO JURGENS G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOETSTUDIO JURGENS G. op de google maps. Adres en contacten VOETSTUDIO JURGENS G.
Location of VOETSTUDIO JURGENS G. on the google maps. Address and contacts of VOETSTUDIO JURGENS G.

Andere gerelateerde bedrijven als come VOETSTUDIO JURGENS G. VOETSTUDIO JURGENS G.: BANKIERS VAN LANSCHOT F. | Halleux M | Laureyn A | GEORGES VANDERWEE | CAROLE LIBOTTE

Other related companies as VOETSTUDIO JURGENS G.: BANKIERS VAN LANSCHOT F. | Halleux M | Laureyn A | GEORGES VANDERWEE | CAROLE LIBOTTE

VOETSTUDIO JURGENS G. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOETSTUDIO JURGENS G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04439819335. Het bedrijf VOETSTUDIO JURGENS G. bevindt zich op het adres: LEEUW VAN VLAANDERENLAAN 42; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 799,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van VOETSTUDIO JURGENS G. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOETSTUDIO JURGENS G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOETSTUDIO JURGENS G., openstaande posities, locatie van VOETSTUDIO JURGENS G. op de kaart.

VOETSTUDIO JURGENS G. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOETSTUDIO JURGENS G., company assigned to the tax number BE04439819335. The company VOETSTUDIO JURGENS G. is located at the address: LEEUW VAN VLAANDERENLAAN 42; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 799,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of VOETSTUDIO JURGENS G. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VOETSTUDIO JURGENS G. is not available. You also can look at reviews of VOETSTUDIO JURGENS G., open positions, location of VOETSTUDIO JURGENS G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOETSTUDIO JURGENS G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOETSTUDIO JURGENS G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOETSTUDIO JURGENS G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOETSTUDIO JURGENS G., employees, financial statistics.