VERONIQUE DE PAEPE

Contactgegevens VERONIQUE DE PAEPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERONIQUE DE PAEPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERONIQUE DE PAEPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALFONS SIFFERSTRAAT 7; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93727987 (+32-93727987) 93727987 (+32-93727987)

Fax (fax): +32 (61) 158-86-79 +32 (61) 158-86-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERONIQUE DE PAEPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERONIQUE DE PAEPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERONIQUE DE PAEPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERONIQUE DE PAEPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERONIQUE DE PAEPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERONIQUE DE PAEPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERONIQUE DE PAEPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERONIQUE DE PAEPE
Products information VERONIQUE DE PAEPE

BTW identificatienummer (tax): BE03599914550
Ondernemingsnummer: 5158599853
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERONIQUE DE PAEPE
(Get full report from official database of BE for VERONIQUE DE PAEPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERONIQUE DE PAEPE
Addition kinds of activities for VERONIQUE DE PAEPE

243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
275204. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
13899903. Vissen op gereedschap, olie en gasveld | Fishing for tools, oil and gas field
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
30899902. Aquarium accessoires, kunststoffen | Aquarium accessories, plastics
32530200. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
44990101. Marine redding | Marine salvaging
50850800. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives

Werken bij VERONIQUE DE PAEPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERONIQUE DE PAEPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERONIQUE DE PAEPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERONIQUE DE PAEPE. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van VERONIQUE DE PAEPE in sociale netwerken
Look for responds of VERONIQUE DE PAEPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERONIQUE DE PAEPE. Laat een reactie achter voor VERONIQUE DE PAEPE. VERONIQUE DE PAEPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERONIQUE DE PAEPE. Leave a respond for VERONIQUE DE PAEPE. VERONIQUE DE PAEPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERONIQUE DE PAEPE op de google maps. Adres en contacten VERONIQUE DE PAEPE
Location of VERONIQUE DE PAEPE on the google maps. Address and contacts of VERONIQUE DE PAEPE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERONIQUE DE PAEPE VERONIQUE DE PAEPE: INSERT BELGIUM SA/NV | B.M.S.T. | Dijas NV | ROGER DE GROEF | WALTER VERHAEGHE

Other related companies as VERONIQUE DE PAEPE: INSERT BELGIUM SA/NV | B.M.S.T. | Dijas NV | ROGER DE GROEF | WALTER VERHAEGHE

VERONIQUE DE PAEPE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERONIQUE DE PAEPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599914550. Het bedrijf VERONIQUE DE PAEPE bevindt zich op het adres: ALFONS SIFFERSTRAAT 7; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van VERONIQUE DE PAEPE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERONIQUE DE PAEPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERONIQUE DE PAEPE, openstaande posities, locatie van VERONIQUE DE PAEPE op de kaart.

VERONIQUE DE PAEPE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERONIQUE DE PAEPE, company assigned to the tax number BE03599914550. The company VERONIQUE DE PAEPE is located at the address: ALFONS SIFFERSTRAAT 7; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of VERONIQUE DE PAEPE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERONIQUE DE PAEPE is not available. You also can look at reviews of VERONIQUE DE PAEPE, open positions, location of VERONIQUE DE PAEPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERONIQUE DE PAEPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERONIQUE DE PAEPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERONIQUE DE PAEPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERONIQUE DE PAEPE, employees, financial statistics.