V. SABBE

Contactgegevens V. SABBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V. SABBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

V. SABBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. FACULT?-D?AGRONOMIE 10; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81612329 (+32-81612329) 81612329 (+32-81612329)

Fax (fax): +32 (69) 888-65-44 +32 (69) 888-65-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V. SABBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V. SABBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V. SABBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V. SABBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V. SABBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V. SABBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V. SABBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V. SABBE
Products information V. SABBE

BTW identificatienummer (tax): BE08932952880
Ondernemingsnummer: 7381408691
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V. SABBE
(Get full report from official database of BE for V. SABBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor V. SABBE
Addition kinds of activities for V. SABBE

01150000. Maïs | Corn
23899902. Armbanden, elastisch | Arm bands, elastic
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
27890204. Gilding van boeken, kaarten of papier | Gilding books, cards, or paper
39490500. Jachtuitrusting | Hunting equipment

Werken bij V. SABBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V. SABBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V. SABBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V. SABBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van V. SABBE in sociale netwerken
Look for responds of V. SABBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor V. SABBE. Laat een reactie achter voor V. SABBE. V. SABBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V. SABBE. Leave a respond for V. SABBE. V. SABBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V. SABBE op de google maps. Adres en contacten V. SABBE
Location of V. SABBE on the google maps. Address and contacts of V. SABBE

Andere gerelateerde bedrijven als come V. SABBE V. SABBE: ESSO | Probes BVBA | GAR. VAN DE MEULEBROECKE | Marlex International S.A. | Gon?alves Gilot M

Other related companies as V. SABBE: ESSO | Probes BVBA | GAR. VAN DE MEULEBROECKE | Marlex International S.A. | Gon?alves Gilot M

V. SABBE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V. SABBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932952880. Het bedrijf V. SABBE bevindt zich op het adres: AV. FACULT?-D?AGRONOMIE 10; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van V. SABBE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V. SABBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V. SABBE, openstaande posities, locatie van V. SABBE op de kaart.

V. SABBE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is V. SABBE, company assigned to the tax number BE08932952880. The company V. SABBE is located at the address: AV. FACULT?-D?AGRONOMIE 10; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of V. SABBE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V. SABBE is not available. You also can look at reviews of V. SABBE, open positions, location of V. SABBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V. SABBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V. SABBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V. SABBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V. SABBE, employees, financial statistics.