SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE
Private companiesOil and Gas Extraction • SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE

Contactgegevens SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLONEL DUSARTPLEIN 6; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11221328 (+32-11221328) 11221328 (+32-11221328)

Fax (fax): +32 (53) 947-26-20 +32 (53) 947-26-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE
Products information SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE

20649906. Hoestdruppels, behalve farmaceutische preparaten | Cough drops, except pharmaceutical preparations
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
34430201. Luchtkoelers, metalen plaat | Air coolers, metal plate
38250109. Testset, ontstekingsharnas | Test sets, ignition harness
51990402. jute | Burlap
86610116. Grieks-orthodoxe kerk | Greek orthodox church

Werken bij SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE. SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE. Leave a respond for SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE. SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE
Location of SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE: HERMAN DE MEYER | T-Music | Bauwens I | Masone Assunta | HUIS SASKIA

Other related companies as SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE: HERMAN DE MEYER | T-Music | Bauwens I | Masone Assunta | HUIS SASKIA

SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE bevindt zich op het adres: KOLONEL DUSARTPLEIN 6; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE op de kaart.

SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, company assigned to the tax number BE08601715087. The company SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE is located at the address: KOLONEL DUSARTPLEIN 6; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, open positions, location of SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE, employees, financial statistics.