SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN
Private companiesNondepository Credit Institutions • SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN

Contactgegevens SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERSELEI 3; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33092016 (+32-33092016) 33092016 (+32-33092016)

Fax (fax): +32 (68) 711-63-28 +32 (68) 711-63-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN
Products information SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN

BTW identificatienummer (tax): BE02641632080
Ondernemingsnummer: 2098632812
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN

17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
25319906. Zitplaatsen, diverse openbare vervoersmiddelen | Seats, miscellaneous public conveyances
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
39449902. Manden, speelgoed | Baskets, toy
50850503. Industriële wielen | Industrial wheels
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric

Werken bij SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN. SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN. Leave a respond for SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN. SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN
Location of SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN: CLAYT COIFFURE | VAN GASSEN-LAROCK | DARUMA K.C. DUFFEL | FEDERALE POLITIE | Tolio SPRL

Other related companies as SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN: CLAYT COIFFURE | VAN GASSEN-LAROCK | DARUMA K.C. DUFFEL | FEDERALE POLITIE | Tolio SPRL

SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641632080. Het bedrijf SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN bevindt zich op het adres: LIERSELEI 3; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN op de kaart.

SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, company assigned to the tax number BE02641632080. The company SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN is located at the address: LIERSELEI 3; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Products created in SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN were not found.
The main activity of SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, open positions, location of SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSINSTITUUT IREEN, employees, financial statistics.