PEDICURE VAN BENEDEN

Contactgegevens PEDICURE VAN BENEDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEDICURE VAN BENEDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEDICURE VAN BENEDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LENTEWEG 14; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 486692293 (+32-486692293) 486692293 (+32-486692293)

Fax (fax): +32 (71) 807-72-35 +32 (71) 807-72-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEDICURE VAN BENEDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEDICURE VAN BENEDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEDICURE VAN BENEDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEDICURE VAN BENEDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEDICURE VAN BENEDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEDICURE VAN BENEDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEDICURE VAN BENEDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEDICURE VAN BENEDEN
Products information PEDICURE VAN BENEDEN

BTW identificatienummer (tax): BE01391113281
Ondernemingsnummer: 1585296630
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEDICURE VAN BENEDEN
(Get full report from official database of BE for PEDICURE VAN BENEDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEDICURE VAN BENEDEN
Addition kinds of activities for PEDICURE VAN BENEDEN

12319903. Strip mijnbouw, antraciet | Strip mining, anthracite
20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
31990308. Transmissiebanding, leer | Transmission belting, leather
35690403. Gasafscheiders (machines) | Gas separators (machinery)
55510101. Binnenboten | Inboard boats
76310102. Bekijk reparatie | Watch repair

Werken bij PEDICURE VAN BENEDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEDICURE VAN BENEDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEDICURE VAN BENEDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEDICURE VAN BENEDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zaag (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel, zijn we op zoek naar een operator voor aan de zaag. Takenpakket: - Je bedient de CNC-gestuurde zaagmachine

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van PEDICURE VAN BENEDEN in sociale netwerken
Look for responds of PEDICURE VAN BENEDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEDICURE VAN BENEDEN. Laat een reactie achter voor PEDICURE VAN BENEDEN. PEDICURE VAN BENEDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEDICURE VAN BENEDEN. Leave a respond for PEDICURE VAN BENEDEN. PEDICURE VAN BENEDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEDICURE VAN BENEDEN op de google maps. Adres en contacten PEDICURE VAN BENEDEN
Location of PEDICURE VAN BENEDEN on the google maps. Address and contacts of PEDICURE VAN BENEDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PEDICURE VAN BENEDEN PEDICURE VAN BENEDEN: REMOVE INSUL NV | JACQUES BRENIG | A.W.S. | SCIERIE DE LANDIN | T. DEBEN

Other related companies as PEDICURE VAN BENEDEN: REMOVE INSUL NV | JACQUES BRENIG | A.W.S. | SCIERIE DE LANDIN | T. DEBEN

PEDICURE VAN BENEDEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEDICURE VAN BENEDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01391113281. Het bedrijf PEDICURE VAN BENEDEN bevindt zich op het adres: LENTEWEG 14; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van PEDICURE VAN BENEDEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEDICURE VAN BENEDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEDICURE VAN BENEDEN, openstaande posities, locatie van PEDICURE VAN BENEDEN op de kaart.

PEDICURE VAN BENEDEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEDICURE VAN BENEDEN, company assigned to the tax number BE01391113281. The company PEDICURE VAN BENEDEN is located at the address: LENTEWEG 14; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of PEDICURE VAN BENEDEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEDICURE VAN BENEDEN is not available. You also can look at reviews of PEDICURE VAN BENEDEN, open positions, location of PEDICURE VAN BENEDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEDICURE VAN BENEDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEDICURE VAN BENEDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEDICURE VAN BENEDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEDICURE VAN BENEDEN, employees, financial statistics.