PEDICURE SCHOLL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PEDICURE SCHOLL
Private companiesCoal Mining • PEDICURE SCHOLL

Contactgegevens PEDICURE SCHOLL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEDICURE SCHOLL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEDICURE SCHOLL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 445; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92259344 (+32-92259344) 92259344 (+32-92259344)

Fax (fax): +32 (64) 332-41-62 +32 (64) 332-41-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEDICURE SCHOLL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEDICURE SCHOLL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEDICURE SCHOLL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEDICURE SCHOLL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEDICURE SCHOLL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEDICURE SCHOLL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEDICURE SCHOLL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEDICURE SCHOLL
Products information PEDICURE SCHOLL

BTW identificatienummer (tax): BE03940765380
Ondernemingsnummer: 7170471191
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEDICURE SCHOLL
(Get full report from official database of BE for PEDICURE SCHOLL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEDICURE SCHOLL
Addition kinds of activities for PEDICURE SCHOLL

872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
30690501. Hakken, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Heels, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
34250000. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
54210101. Vismarkten | Fish markets
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij PEDICURE SCHOLL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEDICURE SCHOLL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEDICURE SCHOLL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEDICURE SCHOLL. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Reachtruckchauffeur- 2 ploegen - Regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar een ervaren reach en heftruckbestuurder regio Menen.

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van PEDICURE SCHOLL in sociale netwerken
Look for responds of PEDICURE SCHOLL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEDICURE SCHOLL. Laat een reactie achter voor PEDICURE SCHOLL. PEDICURE SCHOLL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEDICURE SCHOLL. Leave a respond for PEDICURE SCHOLL. PEDICURE SCHOLL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEDICURE SCHOLL op de google maps. Adres en contacten PEDICURE SCHOLL
Location of PEDICURE SCHOLL on the google maps. Address and contacts of PEDICURE SCHOLL

Andere gerelateerde bedrijven als come PEDICURE SCHOLL PEDICURE SCHOLL: Sonia | ZONNEBLOEM (DE) VZW | PIERRE-FRAN?OIS LATERRE | MODERNA-SPECIAL CLEANING NV | Fa?ozinc-Fa?ometal SA

Other related companies as PEDICURE SCHOLL: Sonia | ZONNEBLOEM (DE) VZW | PIERRE-FRAN?OIS LATERRE | MODERNA-SPECIAL CLEANING NV | Fa?ozinc-Fa?ometal SA

PEDICURE SCHOLL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEDICURE SCHOLL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03940765380. Het bedrijf PEDICURE SCHOLL bevindt zich op het adres: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 445; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van PEDICURE SCHOLL is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEDICURE SCHOLL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEDICURE SCHOLL, openstaande posities, locatie van PEDICURE SCHOLL op de kaart.

PEDICURE SCHOLL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEDICURE SCHOLL, company assigned to the tax number BE03940765380. The company PEDICURE SCHOLL is located at the address: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 445; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of PEDICURE SCHOLL is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PEDICURE SCHOLL is not available. You also can look at reviews of PEDICURE SCHOLL, open positions, location of PEDICURE SCHOLL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEDICURE SCHOLL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEDICURE SCHOLL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEDICURE SCHOLL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEDICURE SCHOLL, employees, financial statistics.