PEDICURE BYNENS-JEUNEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PEDICURE BYNENS-JEUNEN
Private companiesMetal Mining • PEDICURE BYNENS-JEUNEN

Contactgegevens PEDICURE BYNENS-JEUNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEDICURE BYNENS-JEUNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEDICURE BYNENS-JEUNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGZIJ 47; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89362128 (+32-89362128) 89362128 (+32-89362128)

Fax (fax): +32 (71) 852-80-45 +32 (71) 852-80-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEDICURE BYNENS-JEUNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEDICURE BYNENS-JEUNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEDICURE BYNENS-JEUNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEDICURE BYNENS-JEUNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEDICURE BYNENS-JEUNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEDICURE BYNENS-JEUNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEDICURE BYNENS-JEUNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEDICURE BYNENS-JEUNEN
Products information PEDICURE BYNENS-JEUNEN

BTW identificatienummer (tax): BE05945220947
Ondernemingsnummer: 8667358398
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEDICURE BYNENS-JEUNEN
(Get full report from official database of BE for PEDICURE BYNENS-JEUNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEDICURE BYNENS-JEUNEN
Addition kinds of activities for PEDICURE BYNENS-JEUNEN

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
12210103. Strip mijnbouw, bitumineus | Strip mining, bituminous
17210304. Schip schilderij | Ship painting
28610100. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
32639904. Keukenartikelen, halfaardige aardewerk | Kitchen articles, semivitreous earthenware
47310000. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement

Werken bij PEDICURE BYNENS-JEUNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEDICURE BYNENS-JEUNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEDICURE BYNENS-JEUNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEDICURE BYNENS-JEUNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt ongeveer 3-10 afspraken per dag. Je registreert het resultaat van de gesprekken in het datasysteem.

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van PEDICURE BYNENS-JEUNEN in sociale netwerken
Look for responds of PEDICURE BYNENS-JEUNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEDICURE BYNENS-JEUNEN. Laat een reactie achter voor PEDICURE BYNENS-JEUNEN. PEDICURE BYNENS-JEUNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEDICURE BYNENS-JEUNEN. Leave a respond for PEDICURE BYNENS-JEUNEN. PEDICURE BYNENS-JEUNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEDICURE BYNENS-JEUNEN op de google maps. Adres en contacten PEDICURE BYNENS-JEUNEN
Location of PEDICURE BYNENS-JEUNEN on the google maps. Address and contacts of PEDICURE BYNENS-JEUNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PEDICURE BYNENS-JEUNEN PEDICURE BYNENS-JEUNEN: C B S | COIFFURE RITA | CPE | STUDIO LIJNEN & PARTNERS | PIERRE GILLIS

Other related companies as PEDICURE BYNENS-JEUNEN: C B S | COIFFURE RITA | CPE | STUDIO LIJNEN & PARTNERS | PIERRE GILLIS

PEDICURE BYNENS-JEUNEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEDICURE BYNENS-JEUNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05945220947. Het bedrijf PEDICURE BYNENS-JEUNEN bevindt zich op het adres: HOOGZIJ 47; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van PEDICURE BYNENS-JEUNEN is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEDICURE BYNENS-JEUNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEDICURE BYNENS-JEUNEN, openstaande posities, locatie van PEDICURE BYNENS-JEUNEN op de kaart.

PEDICURE BYNENS-JEUNEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEDICURE BYNENS-JEUNEN, company assigned to the tax number BE05945220947. The company PEDICURE BYNENS-JEUNEN is located at the address: HOOGZIJ 47; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of PEDICURE BYNENS-JEUNEN is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEDICURE BYNENS-JEUNEN is not available. You also can look at reviews of PEDICURE BYNENS-JEUNEN, open positions, location of PEDICURE BYNENS-JEUNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEDICURE BYNENS-JEUNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEDICURE BYNENS-JEUNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEDICURE BYNENS-JEUNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEDICURE BYNENS-JEUNEN, employees, financial statistics.