OLIVIA DEWEIRDT

Contactgegevens OLIVIA DEWEIRDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLIVIA DEWEIRDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLIVIA DEWEIRDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRIAHAN 12; 6832; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61466960 (+32-61466960) 61466960 (+32-61466960)

Fax (fax): +32 (58) 977-21-43 +32 (58) 977-21-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLIVIA DEWEIRDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLIVIA DEWEIRDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLIVIA DEWEIRDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLIVIA DEWEIRDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLIVIA DEWEIRDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLIVIA DEWEIRDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLIVIA DEWEIRDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLIVIA DEWEIRDT
Products information OLIVIA DEWEIRDT

BTW identificatienummer (tax): BE07831024169
Ondernemingsnummer: 6055358886
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLIVIA DEWEIRDT
(Get full report from official database of BE for OLIVIA DEWEIRDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLIVIA DEWEIRDT
Addition kinds of activities for OLIVIA DEWEIRDT

2043. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
206302. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
51590304. Pelts | Pelts

Werken bij OLIVIA DEWEIRDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLIVIA DEWEIRDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLIVIA DEWEIRDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLIVIA DEWEIRDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van OLIVIA DEWEIRDT in sociale netwerken
Look for responds of OLIVIA DEWEIRDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLIVIA DEWEIRDT. Laat een reactie achter voor OLIVIA DEWEIRDT. OLIVIA DEWEIRDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLIVIA DEWEIRDT. Leave a respond for OLIVIA DEWEIRDT. OLIVIA DEWEIRDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLIVIA DEWEIRDT op de google maps. Adres en contacten OLIVIA DEWEIRDT
Location of OLIVIA DEWEIRDT on the google maps. Address and contacts of OLIVIA DEWEIRDT

Andere gerelateerde bedrijven als come OLIVIA DEWEIRDT OLIVIA DEWEIRDT: SALONS LES CASCADES | L?ESTAMINET | Kuhweide A | Cordial (Le) | GINO DELMOTTE

Other related companies as OLIVIA DEWEIRDT: SALONS LES CASCADES | L?ESTAMINET | Kuhweide A | Cordial (Le) | GINO DELMOTTE

OLIVIA DEWEIRDT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OLIVIA DEWEIRDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07831024169. Het bedrijf OLIVIA DEWEIRDT bevindt zich op het adres: BRIAHAN 12; 6832; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van OLIVIA DEWEIRDT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLIVIA DEWEIRDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLIVIA DEWEIRDT, openstaande posities, locatie van OLIVIA DEWEIRDT op de kaart.

OLIVIA DEWEIRDT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is OLIVIA DEWEIRDT, company assigned to the tax number BE07831024169. The company OLIVIA DEWEIRDT is located at the address: BRIAHAN 12; 6832; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of OLIVIA DEWEIRDT is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OLIVIA DEWEIRDT is not available. You also can look at reviews of OLIVIA DEWEIRDT, open positions, location of OLIVIA DEWEIRDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLIVIA DEWEIRDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLIVIA DEWEIRDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLIVIA DEWEIRDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLIVIA DEWEIRDT, employees, financial statistics.