De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA
Private companiesBusiness Services • De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA

Contactgegevens De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Wijnstraat 20 9170 Sint-Pauwels (Sint-Gillis-Waas), België

Telefoon (phone): +32 (15) 450-38-88 +32 (15) 450-38-88

Fax (fax): +32 (12) 583-28-11 +32 (12) 583-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA
Products information De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03378540039
Ondernemingsnummer: 2909149169
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA
(Get full report from official database of BE for De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA
Addition kinds of activities for De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
20989900. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA. Laat een reactie achter voor De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA. De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA. Leave a respond for De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA. De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA op de google maps. Adres en contacten De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA
Location of De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA on the google maps. Address and contacts of De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA: FLALGEMEEN VERVOER DENDER EN SCHELDE NV | VIMMO | Abrasives Belgium SA | Henaut R | DE PAUW & DE BRANDT

Other related companies as De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA: FLALGEMEEN VERVOER DENDER EN SCHELDE NV | VIMMO | Abrasives Belgium SA | Henaut R | DE PAUW & DE BRANDT

De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03378540039. Het bedrijf De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA bevindt zich op het adres: Wijnstraat 20 9170 Sint-Pauwels (Sint-Gillis-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, openstaande posities, locatie van De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA op de kaart.

De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA is a company, that was registered 2003 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, company assigned to the tax number BE03378540039. The company De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA is located at the address: Wijnstraat 20 9170 Sint-Pauwels (Sint-Gillis-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA were not found.
The main activity of De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA is not available. You also can look at reviews of De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, open positions, location of De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pelsmaeker-Van Osselaer BVBA, employees, financial statistics.