NAILS BIJ NADIA

Contactgegevens NAILS BIJ NADIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAILS BIJ NADIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAILS BIJ NADIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMSESTEENWEG 374; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32164808 32164808

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAILS BIJ NADIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAILS BIJ NADIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAILS BIJ NADIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAILS BIJ NADIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAILS BIJ NADIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAILS BIJ NADIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAILS BIJ NADIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAILS BIJ NADIA
Products information NAILS BIJ NADIA

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in NAILS BIJ NADIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAILS BIJ NADIA
(Get full report from official database of BE for NAILS BIJ NADIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAILS BIJ NADIA
Addition kinds of activities for NAILS BIJ NADIA

319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
27910000. zetwerk | Typesetting
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
39490606. Waterski's | Water skis

Werken bij NAILS BIJ NADIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAILS BIJ NADIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAILS BIJ NADIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAILS BIJ NADIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van NAILS BIJ NADIA in sociale netwerken
Look for responds of NAILS BIJ NADIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAILS BIJ NADIA. Laat een reactie achter voor NAILS BIJ NADIA. NAILS BIJ NADIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAILS BIJ NADIA. Leave a respond for NAILS BIJ NADIA. NAILS BIJ NADIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAILS BIJ NADIA op de google maps. Adres en contacten NAILS BIJ NADIA
Location of NAILS BIJ NADIA on the google maps. Address and contacts of NAILS BIJ NADIA

Andere gerelateerde bedrijven als come NAILS BIJ NADIA NAILS BIJ NADIA: GUSTAAF LAUWERS | The Cosy Corner | CRISLING | ELECTRO SERVICE | FA. VAN ISACKER

Other related companies as NAILS BIJ NADIA: GUSTAAF LAUWERS | The Cosy Corner | CRISLING | ELECTRO SERVICE | FA. VAN ISACKER

NAILS BIJ NADIA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAILS BIJ NADIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf NAILS BIJ NADIA bevindt zich op het adres: BOOMSESTEENWEG 374; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in NAILS BIJ NADIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAILS BIJ NADIA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAILS BIJ NADIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAILS BIJ NADIA, openstaande posities, locatie van NAILS BIJ NADIA op de kaart.

NAILS BIJ NADIA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAILS BIJ NADIA, company assigned to the tax number BE03864410400. The company NAILS BIJ NADIA is located at the address: BOOMSESTEENWEG 374; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts de beauté. Products created in NAILS BIJ NADIA were not found.
The main activity of NAILS BIJ NADIA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NAILS BIJ NADIA is not available. You also can look at reviews of NAILS BIJ NADIA, open positions, location of NAILS BIJ NADIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAILS BIJ NADIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAILS BIJ NADIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAILS BIJ NADIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAILS BIJ NADIA, employees, financial statistics.