NAGELSTUDIO ODA

Contactgegevens NAGELSTUDIO ODA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAGELSTUDIO ODA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAGELSTUDIO ODA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAARVELDSTRAAT 79B1; 3500; HASSELT (GRAND), België

Telefoon (phone): 11272914 (+32-11272914) 11272914 (+32-11272914)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAGELSTUDIO ODA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAGELSTUDIO ODA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAGELSTUDIO ODA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAGELSTUDIO ODA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAGELSTUDIO ODA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAGELSTUDIO ODA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAGELSTUDIO ODA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAGELSTUDIO ODA
Products information NAGELSTUDIO ODA

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in NAGELSTUDIO ODA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAGELSTUDIO ODA
(Get full report from official database of BE for NAGELSTUDIO ODA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAGELSTUDIO ODA
Addition kinds of activities for NAGELSTUDIO ODA

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
26210608. Schrijfpapier | Writing paper
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij NAGELSTUDIO ODA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAGELSTUDIO ODA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAGELSTUDIO ODA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAGELSTUDIO ODA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van NAGELSTUDIO ODA in sociale netwerken
Look for responds of NAGELSTUDIO ODA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAGELSTUDIO ODA. Laat een reactie achter voor NAGELSTUDIO ODA. NAGELSTUDIO ODA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAGELSTUDIO ODA. Leave a respond for NAGELSTUDIO ODA. NAGELSTUDIO ODA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAGELSTUDIO ODA op de google maps. Adres en contacten NAGELSTUDIO ODA
Location of NAGELSTUDIO ODA on the google maps. Address and contacts of NAGELSTUDIO ODA

Andere gerelateerde bedrijven als come NAGELSTUDIO ODA NAGELSTUDIO ODA: B.C. GOODMINTON | BOUWENS & ZN | COIFFURE DIBANGO | PETER MILDE | PACKET PRINT

Other related companies as NAGELSTUDIO ODA: B.C. GOODMINTON | BOUWENS & ZN | COIFFURE DIBANGO | PETER MILDE | PACKET PRINT

NAGELSTUDIO ODA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAGELSTUDIO ODA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf NAGELSTUDIO ODA bevindt zich op het adres: GAARVELDSTRAAT 79B1; 3500; HASSELT (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in NAGELSTUDIO ODA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAGELSTUDIO ODA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAGELSTUDIO ODA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAGELSTUDIO ODA, openstaande posities, locatie van NAGELSTUDIO ODA op de kaart.

NAGELSTUDIO ODA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAGELSTUDIO ODA, company assigned to the tax number BE07001556396. The company NAGELSTUDIO ODA is located at the address: GAARVELDSTRAAT 79B1; 3500; HASSELT (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts de beauté. Products created in NAGELSTUDIO ODA were not found.
The main activity of NAGELSTUDIO ODA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NAGELSTUDIO ODA is not available. You also can look at reviews of NAGELSTUDIO ODA, open positions, location of NAGELSTUDIO ODA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAGELSTUDIO ODA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAGELSTUDIO ODA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAGELSTUDIO ODA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAGELSTUDIO ODA, employees, financial statistics.