MARIJKE DE RIDDER

Contactgegevens MARIJKE DE RIDDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIJKE DE RIDDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIJKE DE RIDDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TE BOELAARLEI 156; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32352883 32352883

Fax (fax): +32 (11) 984-71-76 +32 (11) 984-71-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIJKE DE RIDDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIJKE DE RIDDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIJKE DE RIDDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIJKE DE RIDDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIJKE DE RIDDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIJKE DE RIDDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIJKE DE RIDDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIJKE DE RIDDER
Products information MARIJKE DE RIDDER

BTW identificatienummer (tax): BE04052001953
Ondernemingsnummer: 5397552490
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIJKE DE RIDDER
(Get full report from official database of BE for MARIJKE DE RIDDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIJKE DE RIDDER
Addition kinds of activities for MARIJKE DE RIDDER

20770203. Visolie | Fish oil
25150301. Stoelbedden | Chair beds
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
34319901. Drinkfonteinen, metaal | Drinking fountains, metal
35450325. Shaping tools (machine tool accessoires) | Shaping tools (machine tool accessories)
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
50230000. Woninginrichting | Homefurnishings

Werken bij MARIJKE DE RIDDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIJKE DE RIDDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIJKE DE RIDDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIJKE DE RIDDER. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van MARIJKE DE RIDDER in sociale netwerken
Look for responds of MARIJKE DE RIDDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIJKE DE RIDDER. Laat een reactie achter voor MARIJKE DE RIDDER. MARIJKE DE RIDDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIJKE DE RIDDER. Leave a respond for MARIJKE DE RIDDER. MARIJKE DE RIDDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIJKE DE RIDDER op de google maps. Adres en contacten MARIJKE DE RIDDER
Location of MARIJKE DE RIDDER on the google maps. Address and contacts of MARIJKE DE RIDDER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIJKE DE RIDDER MARIJKE DE RIDDER: RODENBACH | J-P PIROTTE | OPTIQUE DAENEN | THEO LALEMAN | W. SCHOLTUS

Other related companies as MARIJKE DE RIDDER: RODENBACH | J-P PIROTTE | OPTIQUE DAENEN | THEO LALEMAN | W. SCHOLTUS

MARIJKE DE RIDDER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIJKE DE RIDDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04052001953. Het bedrijf MARIJKE DE RIDDER bevindt zich op het adres: TE BOELAARLEI 156; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van MARIJKE DE RIDDER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIJKE DE RIDDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIJKE DE RIDDER, openstaande posities, locatie van MARIJKE DE RIDDER op de kaart.

MARIJKE DE RIDDER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIJKE DE RIDDER, company assigned to the tax number BE04052001953. The company MARIJKE DE RIDDER is located at the address: TE BOELAARLEI 156; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of MARIJKE DE RIDDER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIJKE DE RIDDER is not available. You also can look at reviews of MARIJKE DE RIDDER, open positions, location of MARIJKE DE RIDDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIJKE DE RIDDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIJKE DE RIDDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIJKE DE RIDDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIJKE DE RIDDER, employees, financial statistics.