MARIE-ANNE ROBERT

Contactgegevens MARIE-ANNE ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-ANNE ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-ANNE ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLES PIRON 42; 7011; MONS, België

Telefoon (phone): 65348140 (+32-65348140) 65348140 (+32-65348140)

Fax (fax): +32 (2) 871-18-94 +32 (2) 871-18-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-ANNE ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-ANNE ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-ANNE ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-ANNE ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-ANNE ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-ANNE ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-ANNE ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-ANNE ROBERT
Products information MARIE-ANNE ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE06305023193
Ondernemingsnummer: 9710510253
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-ANNE ROBERT
(Get full report from official database of BE for MARIE-ANNE ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-ANNE ROBERT
Addition kinds of activities for MARIE-ANNE ROBERT

225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
24310400. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
32720304. Vloerplaten en tegels, prefab beton | Floor slabs and tiles, precast concrete
35310705. Posthole graafmachines, aangedreven | Posthole diggers, powered
39910203. Verf kwasten | Varnish brushes
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij MARIE-ANNE ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-ANNE ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-ANNE ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-ANNE ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van MARIE-ANNE ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-ANNE ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-ANNE ROBERT. Laat een reactie achter voor MARIE-ANNE ROBERT. MARIE-ANNE ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-ANNE ROBERT. Leave a respond for MARIE-ANNE ROBERT. MARIE-ANNE ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-ANNE ROBERT op de google maps. Adres en contacten MARIE-ANNE ROBERT
Location of MARIE-ANNE ROBERT on the google maps. Address and contacts of MARIE-ANNE ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-ANNE ROBERT MARIE-ANNE ROBERT: Hilde Van Peer | FE. I.C.P. | ERALAN | de Bruyn-Voortman Textile | ROGER WEYMIENS

Other related companies as MARIE-ANNE ROBERT: Hilde Van Peer | FE. I.C.P. | ERALAN | de Bruyn-Voortman Textile | ROGER WEYMIENS

MARIE-ANNE ROBERT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-ANNE ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305023193. Het bedrijf MARIE-ANNE ROBERT bevindt zich op het adres: RUE CHARLES PIRON 42; 7011; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van MARIE-ANNE ROBERT is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-ANNE ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-ANNE ROBERT, openstaande posities, locatie van MARIE-ANNE ROBERT op de kaart.

MARIE-ANNE ROBERT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-ANNE ROBERT, company assigned to the tax number BE06305023193. The company MARIE-ANNE ROBERT is located at the address: RUE CHARLES PIRON 42; 7011; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of MARIE-ANNE ROBERT is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-ANNE ROBERT is not available. You also can look at reviews of MARIE-ANNE ROBERT, open positions, location of MARIE-ANNE ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-ANNE ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-ANNE ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-ANNE ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-ANNE ROBERT, employees, financial statistics.