FE. I.C.P.

Contactgegevens FE. I.C.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. I.C.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. I.C.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGALIT? 5B1; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26479094 (+32-26479094) 26479094 (+32-26479094)

Fax (fax): +32 (67) 669-59-38 +32 (67) 669-59-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. I.C.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. I.C.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. I.C.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. I.C.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. I.C.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. I.C.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. I.C.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. I.C.P.
Products information FE. I.C.P.

BTW identificatienummer (tax): BE05853210449
Ondernemingsnummer: 8022735595
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FE. I.C.P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. I.C.P.
(Get full report from official database of BE for FE. I.C.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. I.C.P.
Addition kinds of activities for FE. I.C.P.

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
504699. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
28340604. zalven | Ointments
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract

Werken bij FE. I.C.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. I.C.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. I.C.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. I.C.P.. Looking for open vacancies in other companies

 • Bestickeraar (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

 • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

 • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

 • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

 • Monteur glasvezel (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

 • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

 • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

 • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

 • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

Zoek naar antwoorden van FE. I.C.P. in sociale netwerken
Look for responds of FE. I.C.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. I.C.P.. Laat een reactie achter voor FE. I.C.P.. FE. I.C.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. I.C.P.. Leave a respond for FE. I.C.P.. FE. I.C.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. I.C.P. op de google maps. Adres en contacten FE. I.C.P.
Location of FE. I.C.P. on the google maps. Address and contacts of FE. I.C.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. I.C.P. FE. I.C.P.: COIFFURE GIOVANNI | IMMO SADEMA | COENE BOUWEN | CARON-VECTOR S.A. | FRAMOR

Other related companies as FE. I.C.P.: COIFFURE GIOVANNI | IMMO SADEMA | COENE BOUWEN | CARON-VECTOR S.A. | FRAMOR

FE. I.C.P. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. I.C.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05853210449. Het bedrijf FE. I.C.P. bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGALIT? 5B1; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FE. I.C.P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. I.C.P. is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. I.C.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. I.C.P., openstaande posities, locatie van FE. I.C.P. op de kaart.

FE. I.C.P. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. I.C.P., company assigned to the tax number BE05853210449. The company FE. I.C.P. is located at the address: RUE DE L'EGALIT? 5B1; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FE. I.C.P. were not found.
The main activity of FE. I.C.P. is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. I.C.P. is not available. You also can look at reviews of FE. I.C.P., open positions, location of FE. I.C.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. I.C.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. I.C.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. I.C.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. I.C.P., employees, financial statistics.