M & G TRADING COMPAGNY

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • M & G TRADING COMPAGNY
Private companiesCoal Mining • M & G TRADING COMPAGNY

Contactgegevens M & G TRADING COMPAGNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M & G TRADING COMPAGNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

M & G TRADING COMPAGNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELDREEF 21; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33851941 (+32-33851941) 33851941 (+32-33851941)

Fax (fax): +32 (69) 602-80-35 +32 (69) 602-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M & G TRADING COMPAGNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M & G TRADING COMPAGNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M & G TRADING COMPAGNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M & G TRADING COMPAGNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M & G TRADING COMPAGNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M & G TRADING COMPAGNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M & G TRADING COMPAGNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M & G TRADING COMPAGNY
Products information M & G TRADING COMPAGNY

BTW identificatienummer (tax): BE03131347656
Ondernemingsnummer: 1848968505
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in M & G TRADING COMPAGNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M & G TRADING COMPAGNY
(Get full report from official database of BE for M & G TRADING COMPAGNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor M & G TRADING COMPAGNY
Addition kinds of activities for M & G TRADING COMPAGNY

179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
20150700. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
25110106. Kledingtafels: hout | Dressing tables: wood
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
51690502. Lijm | Glue
89990500. Weer gerelateerde diensten | Weather related services
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij M & G TRADING COMPAGNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M & G TRADING COMPAGNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M & G TRADING COMPAGNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M & G TRADING COMPAGNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van M & G TRADING COMPAGNY in sociale netwerken
Look for responds of M & G TRADING COMPAGNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor M & G TRADING COMPAGNY. Laat een reactie achter voor M & G TRADING COMPAGNY. M & G TRADING COMPAGNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M & G TRADING COMPAGNY. Leave a respond for M & G TRADING COMPAGNY. M & G TRADING COMPAGNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M & G TRADING COMPAGNY op de google maps. Adres en contacten M & G TRADING COMPAGNY
Location of M & G TRADING COMPAGNY on the google maps. Address and contacts of M & G TRADING COMPAGNY

Andere gerelateerde bedrijven als come M & G TRADING COMPAGNY M & G TRADING COMPAGNY: MEPLAST | Saerens SA | GUY DELHAISE | HAL-MOTOR AUTOBEDRIJF | GMS-Softmed

Other related companies as M & G TRADING COMPAGNY: MEPLAST | Saerens SA | GUY DELHAISE | HAL-MOTOR AUTOBEDRIJF | GMS-Softmed

M & G TRADING COMPAGNY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M & G TRADING COMPAGNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131347656. Het bedrijf M & G TRADING COMPAGNY bevindt zich op het adres: KASTEELDREEF 21; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in M & G TRADING COMPAGNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M & G TRADING COMPAGNY is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M & G TRADING COMPAGNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M & G TRADING COMPAGNY, openstaande posities, locatie van M & G TRADING COMPAGNY op de kaart.

M & G TRADING COMPAGNY is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is M & G TRADING COMPAGNY, company assigned to the tax number BE03131347656. The company M & G TRADING COMPAGNY is located at the address: KASTEELDREEF 21; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Products created in M & G TRADING COMPAGNY were not found.
The main activity of M & G TRADING COMPAGNY is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M & G TRADING COMPAGNY is not available. You also can look at reviews of M & G TRADING COMPAGNY, open positions, location of M & G TRADING COMPAGNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M & G TRADING COMPAGNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M & G TRADING COMPAGNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M & G TRADING COMPAGNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M & G TRADING COMPAGNY, employees, financial statistics.