LUTGARDE VANMARCKE

Contactgegevens LUTGARDE VANMARCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUTGARDE VANMARCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUTGARDE VANMARCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 174; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56414397 (+32-56414397) 56414397 (+32-56414397)

Fax (fax): +32 (58) 802-69-88 +32 (58) 802-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUTGARDE VANMARCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUTGARDE VANMARCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUTGARDE VANMARCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUTGARDE VANMARCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUTGARDE VANMARCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUTGARDE VANMARCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUTGARDE VANMARCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUTGARDE VANMARCKE
Products information LUTGARDE VANMARCKE

BTW identificatienummer (tax): BE01868194580
Ondernemingsnummer: 4981445312
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUTGARDE VANMARCKE
(Get full report from official database of BE for LUTGARDE VANMARCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUTGARDE VANMARCKE
Addition kinds of activities for LUTGARDE VANMARCKE

348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
358900. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
581206. Pizza restaurants | Pizza restaurants
08310204. Terpentijn- en harsdestillatie (in bos, op boerderij) | Turpentine and rosin distillation (in forest, on farm)
23849901. Badjassen, mannen en vrouwen: gemaakt van gekochte materialen | Bathrobes, men's and women's: made from purchased materials
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
38290408. Testapparatuur: schuur, schuifsterkte, enz. | Testing equipment: abrasion, shearing strength, etc.
38450108. ECG | Electrocardiographs
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij LUTGARDE VANMARCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUTGARDE VANMARCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUTGARDE VANMARCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUTGARDE VANMARCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van LUTGARDE VANMARCKE in sociale netwerken
Look for responds of LUTGARDE VANMARCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUTGARDE VANMARCKE. Laat een reactie achter voor LUTGARDE VANMARCKE. LUTGARDE VANMARCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUTGARDE VANMARCKE. Leave a respond for LUTGARDE VANMARCKE. LUTGARDE VANMARCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUTGARDE VANMARCKE op de google maps. Adres en contacten LUTGARDE VANMARCKE
Location of LUTGARDE VANMARCKE on the google maps. Address and contacts of LUTGARDE VANMARCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUTGARDE VANMARCKE LUTGARDE VANMARCKE: Den Ouden Ambacht-Van Kerckhoven-Garcia | JO KUPPENS | ROYAL LINTHOUT BASKET CLUB | WRT Wellshop | I.E.G.

Other related companies as LUTGARDE VANMARCKE: Den Ouden Ambacht-Van Kerckhoven-Garcia | JO KUPPENS | ROYAL LINTHOUT BASKET CLUB | WRT Wellshop | I.E.G.

LUTGARDE VANMARCKE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUTGARDE VANMARCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01868194580. Het bedrijf LUTGARDE VANMARCKE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 174; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van LUTGARDE VANMARCKE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUTGARDE VANMARCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUTGARDE VANMARCKE, openstaande posities, locatie van LUTGARDE VANMARCKE op de kaart.

LUTGARDE VANMARCKE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUTGARDE VANMARCKE, company assigned to the tax number BE01868194580. The company LUTGARDE VANMARCKE is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 174; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of LUTGARDE VANMARCKE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUTGARDE VANMARCKE is not available. You also can look at reviews of LUTGARDE VANMARCKE, open positions, location of LUTGARDE VANMARCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUTGARDE VANMARCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUTGARDE VANMARCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUTGARDE VANMARCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUTGARDE VANMARCKE, employees, financial statistics.