FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA
Private companiesMembership Organizations • FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA

Contactgegevens FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gentsesteenweg 233 9160 Lokeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-48-16-30 32-93-48-16-30

Fax (fax): 32-93-49-05-78 32-93-49-05-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA
Products information FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08422363281
Ondernemingsnummer: 9741546630
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Construction machinery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA
Addition kinds of activities for FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA

507299. Hardware, nec | Hardware, nec
508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
31720205. Belangrijke zaken | Key cases
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
38410422. trocars | Trocars
39910304. Scheerborstels | Shaving brushes
50510207. Ferrometalen | Ferrous metals
51530103. Haver | Oats

Werken bij FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Recruitment Consultant - Internship (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    CrossInternational is a consultancy firm specialized in Talent Search & HR-expert service. We were founded in 2001 and have offices in Ghent, Brussels & Warsaw. Besides being experts in Executive Search & Sourcing, we offer HR-experts services to our clients. We conduct assessment & Development centers, we offer training & coaching and perform strategic HR consultancy assignments. Are you interested in learning the essentials of recruitment while having a taste of other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a motivated trainee to join its operational team. Location: Ghent Function As an HR trainee you will be involved in the full recruitment process we conduct for our clients. Depending on the state of the business and the projects that are assigned to you, you will have the following tasks: Attend intake-meetings with clients Set-up a first draft of the job description and vacancy Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates Develop an understanding of the ongoing trends in the job-area and the sector Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…) Telephone (screening) interviews Scheduling appointments between candidates and our consultants Report to our Consultants about the status of your assignments Assist in the reporting to our clients Supporting in various HR projects: HR workshops, co-assessor role in assessment or development centers,… Profile Bachelor or Master, preferably in HR Management, Advanced Business Management, Communication or equivalent A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch/French/English fluency mandatory. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Offer We offer the opportunity to learn the essentials of recruitment in an established consultancy firm. You will be offered increased responsibility in a gradual manner and at the pace of your own learning-progress. Our trainees will benefit of our HR expertise and in-house training offers, this will allow you to develop your recruitment and communication skills.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA. Laat een reactie achter voor FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA. FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA. Leave a respond for FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA. FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA
Location of FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA: Bookshop Mia | LIBRAIRIES DES BOULEVARDS | GUIDO VISSER | HUIS QUORUM | Stizzoli

Other related companies as FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA: Bookshop Mia | LIBRAIRIES DES BOULEVARDS | GUIDO VISSER | HUIS QUORUM | Stizzoli

FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08422363281. Het bedrijf FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 233 9160 Lokeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Construction machinery. Producten gemaakt in FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, openstaande posities, locatie van FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA op de kaart.

FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA is a company, that was registered 1993 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, company assigned to the tax number BE08422363281. The company FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA is located at the address: Gentsesteenweg 233 9160 Lokeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Construction machinery. Products created in FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA were not found.
The main activity of FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, open positions, location of FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM BVBA, employees, financial statistics.