BERNADETTE DRAPIER

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BERNADETTE DRAPIER
Private companiesAgricultural Services • BERNADETTE DRAPIER

Contactgegevens BERNADETTE DRAPIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNADETTE DRAPIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNADETTE DRAPIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES QUATRE-CHEMINS 22; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71846649 (+32-71846649) 71846649 (+32-71846649)

Fax (fax): +32 (10) 297-78-74 +32 (10) 297-78-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNADETTE DRAPIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNADETTE DRAPIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNADETTE DRAPIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNADETTE DRAPIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNADETTE DRAPIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNADETTE DRAPIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNADETTE DRAPIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNADETTE DRAPIER
Products information BERNADETTE DRAPIER

BTW identificatienummer (tax): BE01986846923
Ondernemingsnummer: 9090332031
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNADETTE DRAPIER
(Get full report from official database of BE for BERNADETTE DRAPIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNADETTE DRAPIER
Addition kinds of activities for BERNADETTE DRAPIER

327500. Gipsproducten | Gypsum products
573600. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
01739908. Walnotenbos | Walnut grove
20150105. Kip, verwerkt: bevroren | Chicken, processed: frozen
22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials

Werken bij BERNADETTE DRAPIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNADETTE DRAPIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNADETTE DRAPIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNADETTE DRAPIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van BERNADETTE DRAPIER in sociale netwerken
Look for responds of BERNADETTE DRAPIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNADETTE DRAPIER. Laat een reactie achter voor BERNADETTE DRAPIER. BERNADETTE DRAPIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNADETTE DRAPIER. Leave a respond for BERNADETTE DRAPIER. BERNADETTE DRAPIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNADETTE DRAPIER op de google maps. Adres en contacten BERNADETTE DRAPIER
Location of BERNADETTE DRAPIER on the google maps. Address and contacts of BERNADETTE DRAPIER

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNADETTE DRAPIER BERNADETTE DRAPIER: MURIEL PIETERCELIE | VELLEMAN COMPONENTS | K. KORTRIJK SPORT | 'T KOETSIERSHOF | FIERENS

Other related companies as BERNADETTE DRAPIER: MURIEL PIETERCELIE | VELLEMAN COMPONENTS | K. KORTRIJK SPORT | 'T KOETSIERSHOF | FIERENS

BERNADETTE DRAPIER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNADETTE DRAPIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986846923. Het bedrijf BERNADETTE DRAPIER bevindt zich op het adres: RUE DES QUATRE-CHEMINS 22; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van BERNADETTE DRAPIER is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNADETTE DRAPIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNADETTE DRAPIER, openstaande posities, locatie van BERNADETTE DRAPIER op de kaart.

BERNADETTE DRAPIER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNADETTE DRAPIER, company assigned to the tax number BE01986846923. The company BERNADETTE DRAPIER is located at the address: RUE DES QUATRE-CHEMINS 22; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 111,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of BERNADETTE DRAPIER is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNADETTE DRAPIER is not available. You also can look at reviews of BERNADETTE DRAPIER, open positions, location of BERNADETTE DRAPIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNADETTE DRAPIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNADETTE DRAPIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNADETTE DRAPIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNADETTE DRAPIER, employees, financial statistics.