A.D.F. Constructions SPRL

Contactgegevens A.D.F. Constructions SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.F. Constructions SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.F. Constructions SPRL

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue Albert 1er 45 7538 Vezon (Tournai), België

Telefoon (phone): +32 (61) 349-41-25 +32 (61) 349-41-25

Fax (fax): +32 (84) 597-63-90 +32 (84) 597-63-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.F. Constructions SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.F. Constructions SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.F. Constructions SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.F. Constructions SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.F. Constructions SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.F. Constructions SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.F. Constructions SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.F. Constructions SPRL
Products information A.D.F. Constructions SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04753479003
Ondernemingsnummer: 4106109619
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in A.D.F. Constructions SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.F. Constructions SPRL
(Get full report from official database of BE for A.D.F. Constructions SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.F. Constructions SPRL
Addition kinds of activities for A.D.F. Constructions SPRL

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
473102. Vrachtvervoer | Freight forwarding
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
38250203. audiometers | Audiometers
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
50830200. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
56219903. Tiener kleding | Teenage apparel
56990301. Badpakken | Bathing suits
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij A.D.F. Constructions SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.F. Constructions SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.F. Constructions SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.F. Constructions SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van A.D.F. Constructions SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.D.F. Constructions SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.F. Constructions SPRL. Laat een reactie achter voor A.D.F. Constructions SPRL. A.D.F. Constructions SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.F. Constructions SPRL. Leave a respond for A.D.F. Constructions SPRL. A.D.F. Constructions SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.F. Constructions SPRL op de google maps. Adres en contacten A.D.F. Constructions SPRL
Location of A.D.F. Constructions SPRL on the google maps. Address and contacts of A.D.F. Constructions SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.F. Constructions SPRL A.D.F. Constructions SPRL: OKTOPUS SA | Software Support Technology SCRL | JO?LLE INGBER | DAGUE | JOSEPHUS MARTENS

Other related companies as A.D.F. Constructions SPRL: OKTOPUS SA | Software Support Technology SCRL | JO?LLE INGBER | DAGUE | JOSEPHUS MARTENS

A.D.F. Constructions SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.F. Constructions SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04753479003. Het bedrijf A.D.F. Constructions SPRL bevindt zich op het adres: Rue Albert 1er 45 7538 Vezon (Tournai). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in A.D.F. Constructions SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.F. Constructions SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.F. Constructions SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.F. Constructions SPRL, openstaande posities, locatie van A.D.F. Constructions SPRL op de kaart.

A.D.F. Constructions SPRL is a company, that was registered 1995 in Tournai region, Belgium. Full name of company is A.D.F. Constructions SPRL, company assigned to the tax number BE04753479003. The company A.D.F. Constructions SPRL is located at the address: Rue Albert 1er 45 7538 Vezon (Tournai). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in A.D.F. Constructions SPRL were not found.
The main activity of A.D.F. Constructions SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.F. Constructions SPRL is not available. You also can look at reviews of A.D.F. Constructions SPRL, open positions, location of A.D.F. Constructions SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.F. Constructions SPRL, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.F. Constructions SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.F. Constructions SPRL, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.F. Constructions SPRL, employees, financial statistics.