KAMERTRAININGSCENTRUM

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • KAMERTRAININGSCENTRUM
Private companiesMotion Pictures • KAMERTRAININGSCENTRUM

Contactgegevens KAMERTRAININGSCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAMERTRAININGSCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAMERTRAININGSCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERHOUTSTRAAT 49; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 92559010 (+32-92559010) 92559010 (+32-92559010)

Fax (fax): +32 (57) 406-24-21 +32 (57) 406-24-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAMERTRAININGSCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAMERTRAININGSCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAMERTRAININGSCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAMERTRAININGSCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAMERTRAININGSCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAMERTRAININGSCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAMERTRAININGSCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAMERTRAININGSCENTRUM
Products information KAMERTRAININGSCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE01068389892
Ondernemingsnummer: 2951171875
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in KAMERTRAININGSCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAMERTRAININGSCENTRUM
(Get full report from official database of BE for KAMERTRAININGSCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAMERTRAININGSCENTRUM
Addition kinds of activities for KAMERTRAININGSCENTRUM

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
22419906. Slang stof, buisvormig | Hose fabric, tubular
35230402. Schuurstammen en normen | Barn stanchions and standards
36710102. Televisie buizen | Television tubes
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
38230408. Digitale weergave van procesvariabelen | Digital displays of process variables
51990209. Nieuwigheden, papier | Novelties, paper
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled

Werken bij KAMERTRAININGSCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAMERTRAININGSCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAMERTRAININGSCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAMERTRAININGSCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van KAMERTRAININGSCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of KAMERTRAININGSCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAMERTRAININGSCENTRUM. Laat een reactie achter voor KAMERTRAININGSCENTRUM. KAMERTRAININGSCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAMERTRAININGSCENTRUM. Leave a respond for KAMERTRAININGSCENTRUM. KAMERTRAININGSCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAMERTRAININGSCENTRUM op de google maps. Adres en contacten KAMERTRAININGSCENTRUM
Location of KAMERTRAININGSCENTRUM on the google maps. Address and contacts of KAMERTRAININGSCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come KAMERTRAININGSCENTRUM KAMERTRAININGSCENTRUM: TRANS UNIVERSE CARGO NV | AU SOUFFLE NOUVEAU | GARAGE BOUSSU MOTOR | HUIS JOFLI | GODELIEVE DOBBELAERE

Other related companies as KAMERTRAININGSCENTRUM: TRANS UNIVERSE CARGO NV | AU SOUFFLE NOUVEAU | GARAGE BOUSSU MOTOR | HUIS JOFLI | GODELIEVE DOBBELAERE

KAMERTRAININGSCENTRUM is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAMERTRAININGSCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01068389892. Het bedrijf KAMERTRAININGSCENTRUM bevindt zich op het adres: MEERHOUTSTRAAT 49; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 423,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Producten gemaakt in KAMERTRAININGSCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAMERTRAININGSCENTRUM is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAMERTRAININGSCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAMERTRAININGSCENTRUM, openstaande posities, locatie van KAMERTRAININGSCENTRUM op de kaart.

KAMERTRAININGSCENTRUM is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAMERTRAININGSCENTRUM, company assigned to the tax number BE01068389892. The company KAMERTRAININGSCENTRUM is located at the address: MEERHOUTSTRAAT 49; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 423,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Products created in KAMERTRAININGSCENTRUM were not found.
The main activity of KAMERTRAININGSCENTRUM is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KAMERTRAININGSCENTRUM is not available. You also can look at reviews of KAMERTRAININGSCENTRUM, open positions, location of KAMERTRAININGSCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAMERTRAININGSCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAMERTRAININGSCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAMERTRAININGSCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAMERTRAININGSCENTRUM, employees, financial statistics.