VILLA LA RAY

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VILLA LA RAY
Private companiesHealth Services • VILLA LA RAY

Contactgegevens VILLA LA RAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VILLA LA RAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VILLA LA RAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 92; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89770333 (+32-89770333) 89770333 (+32-89770333)

Fax (fax): +32 (9) 536-45-85 +32 (9) 536-45-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VILLA LA RAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VILLA LA RAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VILLA LA RAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VILLA LA RAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VILLA LA RAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VILLA LA RAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VILLA LA RAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VILLA LA RAY
Products information VILLA LA RAY

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VILLA LA RAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VILLA LA RAY
(Get full report from official database of BE for VILLA LA RAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VILLA LA RAY
Addition kinds of activities for VILLA LA RAY

355901. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
22310300. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
28650210. Tolueen | Toluene
32550100. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
37320205. Kajaks, gebouw en reparatie | Kayaks, building and repairing
79991511. Toeristische attractie, commercieel | Tourist attraction, commercial

Werken bij VILLA LA RAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VILLA LA RAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VILLA LA RAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VILLA LA RAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van VILLA LA RAY in sociale netwerken
Look for responds of VILLA LA RAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VILLA LA RAY. Laat een reactie achter voor VILLA LA RAY. VILLA LA RAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VILLA LA RAY. Leave a respond for VILLA LA RAY. VILLA LA RAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VILLA LA RAY op de google maps. Adres en contacten VILLA LA RAY
Location of VILLA LA RAY on the google maps. Address and contacts of VILLA LA RAY

Andere gerelateerde bedrijven als come VILLA LA RAY VILLA LA RAY: KBC | VEERLE VAN LAERE | COIFFURE MARNIX | GENT MOTORS | Rimobel bvba

Other related companies as VILLA LA RAY: KBC | VEERLE VAN LAERE | COIFFURE MARNIX | GENT MOTORS | Rimobel bvba

VILLA LA RAY is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VILLA LA RAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf VILLA LA RAY bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 92; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in VILLA LA RAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VILLA LA RAY is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VILLA LA RAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VILLA LA RAY, openstaande posities, locatie van VILLA LA RAY op de kaart.

VILLA LA RAY is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VILLA LA RAY, company assigned to the tax number BE06712615966. The company VILLA LA RAY is located at the address: RIJKSWEG 92; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in VILLA LA RAY were not found.
The main activity of VILLA LA RAY is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VILLA LA RAY is not available. You also can look at reviews of VILLA LA RAY, open positions, location of VILLA LA RAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VILLA LA RAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VILLA LA RAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VILLA LA RAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VILLA LA RAY, employees, financial statistics.